Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 07 /15:57

Aiškėja moters ir jos 9-metės dukros gyvybę nusinešusios avarijos ties Dunokais aplinkybės

Šeštadienio rytą Tauragės rajone, ties Dunokų kaimu, netoli Dauglaukio, įvyko tragiška avarija, per kurią žuvo 46 metų moteris ir jos 9 metų dukrytė. Liudininkų teigimu, avarija greičiausiai kilo dėl ant kelio išpiltų degalų.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

10 val. 29 min. pranešta apie eismo įvykį, po kurio automobilyje liko prispausti žmonės. Į įvykio vietą išskubėjo visos tarnybos.

Paaiškėjo, kad susidūrė pienvežis ir automobilis „VW Sharan“, informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas. Gelbėtojai iš automobilio išvadavo moterį ir jos dukrą, bet medikai joms padėti nebegalėjo.

Sunkvežimio vairuotojas per avariją nenukentėjo, jis buvo blaivus. Vyras pasakojo pamatęs tiesiai į save posūkyje slystantį automobilį ir nieko padaryti nebegalėjo.

15min nuotr./Įvykio vietoje
15min nuotr./Įvykio vietoje

Įvykio liudininko teigimu, prieš avariją ant kelio kažkas išpylė ir paliko didelę degalų balą. Ruožas dėl to tapo toks slidus, kad atrodo lyg stovėtum ant ledo.

Spėjama, kad būtent ant išpiltų degalų paslydo „VW Sharan“ ir tapo nebevaldomas.

Žuvusi mergytė ėjo į trečią klasę Vilkyškių Johaneso Bobrovskio gimnazijoje, ten pat valgykloje dirbo ir jos mama. Šeštadienį vaikas šventė devintąjį savo gimtadienį.

Kelio ruožas buvo uždarytas, kol likviduoti avarijos padariniai ir valoma danga.

15min žiniomis, policija ieško, kas galėjo užteršti kelią. Liudininkai stebėjosi, kad įvykio vietoje nepasirodė aplinkosaugininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius