-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ties Kaunu ryte susidūrus dviems vilkikams ir dviems automobiliams, susidarė eismo spūstys

Penktadienio rytą kelyje Klaipėda–Kaunas–Vilnius, ties Kaunu, per kelias valandas įvyko dvi avarijos. Scenarijus abejose vienodas: susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje. Asociatyvinė nuotr. / VSAT nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kauno policijos atstovai 15min.lt sakė, kad pirmoji avarija magistralinio kelio Klaipėda–Kaunas–Vilnius 230-ajame kilometre, važiuojant Vilniaus kryptimi įvyko apie 7.54 val. Joje susidūrė vilkikas MAN ir automobilis „Hyundai“.

Vairuotojai nesugebėjo taikiai susitarti ir vietoje užpildyti eismo įvykio deklaracijos, todėl iškvietė policijos patrulius. Kol jie atvyko ir buvo užpildyta deklaracija, nusidriekė apie pusės kilometro ilgio automobilių spūstis.

Antra avarija įvyko apie 10 val. Joje taip taip susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis. Vairuotojai nesugebėjo patys išsiaiškinti, kuris yra kaltas, todėl taip pat iškvietė policijos patrulius. Kol buvo aiškinamos įvykio aplinkybės, vėl susidarė transporto spūstys.

Avarijose žmonės nenukentėjo. Šiuo metu eismo „kamščių“ nebėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius