-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tik šią savaitę suskubta ieškoti, kas galėjo į užsienį išvežti D.Kedį

TV3 laida „Savaitės komentarai“ pranešė, kad tik šią savaitę pareigūnai suskubo ieškoti, kas dar prieš keturis mėnesius galėjo išvežti į užsienį dviejų žmonių nužudymu įtariamą Drąsių Kedį.
Drąsius Kedys
D.Kedys / M.Patašiaus/ „Lietuvos rytas“ nuotr.
Temos: 1 Pedofilija

TV3 laidos „Savaitės komentarai“ šaltinių duomenimis, tik šią savaitę, praėjus keturiems mėnesiams po įvykių Kaune, pareigūnai pradėjo intensyviai ieškoti, kas galėjo praėjusių metų spalio 6 dieną padėti pabėgti D.Kedžiui į užsienį, pavyzdžiui, Baltarusiją. Pranešama, kad pareigūnai intensyviai visoje Lietuvoje ieško tą dieną sieną kirtusių žmonių.

Žurnalistų kalbinti pareigūnai buvo nekalbūs ir nenorėjo komentuoti, kodėl tokių veiksmų griebtasi tik dabar.  Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Kęstutis Betingis pripažino, kad „laikas ne mūsų naudai“. Jis teigė, kad ne viskas iš pradžių buvo aišku.

Generalinis prokuroras Algimantas Valantinas teigė, kad D.Kedžio paieškos yra ne prokuratūros darbas. Tačiau jis siūlė žurnalistams neskubėti vertinti policijos veiksmų neturint visos informacijos.

Kaip žinoma, šią savaitę susitikęs su prezidente Dalia Grybauskaite A.Valantinas pareiškė, jog vadinamoji Kauno pedofilijos byla yra baigta ir keliaus į teismą. Tačiau jau penktadienį buvo pranešta, kad Andrius Ūsas stos prieš teismą tik dėl mažametės tvirkinimo, o įtarimai dėl D.Kedžio dukters seksualinio prievartavimo panaikinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius