-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tikrino kaip žvejai ir medžiotojai laikosi taisyklių: iš šernus sumedžiojusio kretingiškio konfiskavo džipą

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato VTT Prevencijos skyriaus pareigūnai, kartu su Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos specialistais trečiadienį tikrino kaip Klaipėdos apskrityje žvejai ir medžiotojai laikosi karantino reikalavimų bei žvejybos ir medžioklės tvarką reglamentuojančių taisyklių.
Pareigūnai tikrino, kaip žvejai laikosi karantino reikalavimų bei žvejybos ir medžioklės tvarką reglamentuojančių taisyklių.
Pareigūnai tikrino, kaip žvejai laikosi karantino reikalavimų bei žvejybos ir medžioklės tvarką reglamentuojančių taisyklių. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kretingos rajone, Juodupėnų kaime, patikrinus apie 30 ant Juodupėnų tvenkinio ledo žvejojančių asmenų, vienam iš jų – 2003 m. gimusiam vaikinui, neturėjusiam privalomų dviejų lanksčia jungtimi sujungtų smaigų, pareigūnai surašė protokolą dėl mėgėjų žvejybą reglamentuojančių teisės aktų pažeidimo, vaikinui skirtas įspėjimas.

Tą pačią dieną, patikrinus Kretingos rajone Juodupėnų kaime esančią sodybą, pareigūnai sodybos teritorijoje aptiko dviejų šernų kailius – Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos specialistai išsiaiškino, jog pirminiais duomenimis, minėtas asmuo neturėjo šernų sumedžiojimo aplinkybes patvirtinančių dokumentų, faktas apie medžioklę nepažymėtas medžiotojo kortelėje.

Už šį nusižengimą asmeniui surašytas protokolas pagal Administracinių nusižengimų kodeksą. Vyro padarytą nusižengimą nagrinės teismas, tuo tarpu iš jo paimtas automobilis „Jeep Grand Cherokee“, bei medžioklis ginklas su optiniu prietaisu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius