Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Togo pilietis Lietuvos pasieniečiams pateikė suklastotus ispaniškus dokumentus

Kalvarijos užkardos pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė, įtariama, Togo pilietį, kuris dokumentų kontrolės metu pateikė suklastotus ispaniškus vairuotojo pažymėjimą ir tapatybės kortelę.
Pasienio ruože
Pasienio ruože / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šeštadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Marijampolė–Suvalkai, dokumentų patikrinimui sustabdė maršrutinį autobusą „Neoplan“ su latviškais numeriais.

Vienas keleivių VSAT pareigūnams pateikė ispaniškus asmens tapatybės kortelę ir vairuotojo pažymėjimą, esą išduotus 27-erių vyrui. Kalvarijos užkardos pareigūnai nustatė, kad abu šie dokumentai – klastotės. Keleivis buvo išlaipintas iš autobuso ir pristatytas į Kalvarijos užkardą.

Patikrinus vyro daiktus buvo aptikti 27-erių Togo piliečiui išduoti šios šalies pasas ir asmens tapatybė kortelė. Šie dokumentai nėra suklastoti ir, įtariama, priklauso sulaikytajam.

VSAT Lazdijų rinktinėje dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaikytąjį pasieniečiai uždarė į areštinę.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius