Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toyota“ automobilį įsigijusi šiaulietė užsimušė tą pačią dieną

Per šventinį savaitgalį žuvusiai 40-metei, pasirodo, lemtingu tapo vienas pirmųjų pasivažinėjimų nauju automobiliu. Euforijos apimta moteris paslaugiai vežė jaunimą alaus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Šiaulių apskrities VPK Pakruojo r. PK nuotr.

Savaitgalį 15min.lt rašė apie eismo nelaimę Pakruojo rajone, kurios metu žuvo „Toyota Paseo“ vairuotoja. Moters nesuvaldytas automobilis Medikonių kaimo ribose rėžėsi į medį, per avariją buvo sužeisti dar keli keleiviai.

Pasirodo, ši nelaimė įvyko tą patį sekmadienį, kai šiaulietė Daiva A. pirko šį „Toyota“ automobilį, antradienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Per šv. Velykas pasisvečiuoti pas Pakruojo rajone gyvenančią seserį atvykusi šiaulietė džiaugėsi sėkmingu pirkiniu ir paprašyta iš karto sutiko pavėžėti pažįstamų jaunuolių kompaniją iki parduotuvės – vaikinai ketino nusipirkti alaus.

Per avariją tik ranką susitrenkęs keleivis 23 metų Zenonas Š. vėliau tvirtino, kad pavėžėti juos sutikusi moteris vairuoti sėdo blaivi.

Pirminiais duomenimis, vairuotoja viršijo saugų greitį.

Dienraščio žiniomis, 21 metų keleivį Andrių Š. iš metalo laužo krūva virtusio automobilio pavyko ištraukti tik ugniagesiams gelbėtojams. Dėl sužalojimų sąmonės netekęs vaikinas buvo skubiai nuvežtas į Šiaulių ligoninę ir paguldytas į reanimacijos skyrių. Į Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyrių pateko per avariją galvos traumą patyręs 20 metų Mindaugas R.

Nelaimės aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius