Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija Pilaitėje: po apsilankymo policijoje nusižudė 16-metis gimnazistas

Vilniaus Pilaitės gimnazijos bendruomenę ketvirtadienio rytą sukrėtė žinia, kad vienas šios mokyklos 2 klasės gimnazistas buvo rastas nusižudęs miške. Gimnazijos direktoriaus Zotiko Popovo teigimu, žinia buvusi itin netikėta. Moksleivis anksčiau yra turėjęs elgesio problemų, bet pastaruoju metu juo niekas nesiskundė.
Žvakė
Žvakė / „Photos.com“ nuotr.

16-metis moksleivis turėjo problemų su policija ir trečiadienį buvo iškviestas į Vilniaus rajono policijos komisariatą apklausai. Grįžęs į Pilaitę jis paspruko nuo kartu važiavusios mamos ir dingo. Jo kūnas trečiadienio vakarą rastas miške.

„Mama kažką įtarė, skambino jam telefonu, jis neatsiliepė mobiliuoju, po to telefonas buvo išjungtas. Įtarė, kad kažkas negerai, matyt, vis dėlto mamos nuojauta yra, nes vaikinas buvo susijaudinęs po pokalbio policijoje ir pasakė mamai, kad jis apkaltintas neteisingai, jo draugai jam suvertė kaltę, jog jis nusikaltimą padarė vienas“, – pasakojo Pilaitės gimnazijos direktorius.

Kokių nemalonumų su policijos pareigūnais turėjo vaikinas, Z.Popovas sakė nežinąs. Tačiau jo teigimu, pastaruoju metu mokykloje šis moksleivis jokių problemų nekėlė. „Anksčiau yra buvę visko, bet paskutiniu metu jis buvo pareigingas, šiemet jau, matyt, suaugo, ruošėsi mokytis ir staiga...“ – susijaudinęs pasakojo direktorius.

Pilaitės gimnazijos bendruomenė apie įvykį sužinojo ketvirtadienio rytą. Kaip teigė direktorius, visi labai sukrėsti ir nuliūdę, su moksleiviais esą papildomai dirbo mokyklos psichologai, paskelbti psichologinės pagalbos telefonai.

„Aš kaip vadovas ir kaip pedagogas dirbu jau 39 metus, man toks įvykis pirmas, kai mokinys pasitraukia iš gyvenimo“, – apgailestavo Z.Popovas.

Policija pranešimą apie nelaimę gavo 17.20 val. trečiadienį. Praeiviai netoli aplinkkelio, važiuojant senuoju keliu nuo Pilaitės į Karoliniškes, rado vaikino kūną. Vilniaus m. 5-ajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Psichologinės pagalbos telefonai
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius