-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paežerės kaimo gyventojas teigia mirtinai sumušęs moterį už negražias kalbas apie jo mirusius tėvus

Ketvirtadienį Šiaulių apygardos teismas paskelbė nuosprendį nužudymo byloje Telšių rajono Paežerės kaimo gyventojui Olegui Ševeliovui. Jis praėjusių metų sausio pradžioje mirtinai sumušė pažįstamą moterį. 33 metų vyras teigia mušęs moterį už tai, kad nesiliovė įžeidinėti jo mirusių tėvų.
Olegas Ševeliovas
Olegas Ševeliovas / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Teismas Olegui Ševeliovui paskelbė nuosprendį dėl kelių nusikalstamų veikų – nužudymo ir smurtavimo prieš savo žmoną. Subendrinus abi bausmes, jam priteista 10 metų nelaisvės.

Trenkė po to, kai moteris nenutilo ir toliau įžeidinėjo jo mirusius tėvus.

Taip pat O.Ševeliovas turės sumokėti per 4,7 tūkst. litų Valstybinei ligonių kasai. Jo sumuštą moterį medikai bandė gelbėti, tačiau jiems tai nepavyko. Žmoną nuteistasis teigia sumušęs iš pavydo, nes ši per vieną šventę pasibučiavo su jubiliatu.

Nuteistasis pripažino savo kaltę ir dėl nusikaltimų gailisi, todėl teismas skyrė bausmę artimą vidutinei, kuri gali būti skirta už nužudymą.

Pernai sausio 4 dieną jis kartu su pažįstama moterimi vaišinosi alkoholiu. Tuo metu moteris neva pradėjo kalbėti negražius dalykus apie O.Ševeliovo mirusius tėvus.

Nueistasis teigia nenorėjęs jos užmušti – trenkė jai kelis kartus po to, kai moteris nenutilo ir po žodinio perspėjimo liautis įžeidinėjus mirusius tėvus.

Ekspertai nustatė, kad moteriai iki mirties užteko dviejų smūgių į galvą ir vieno spyrio. Medikai dėl sumuštosios gyvybės kovojo kelias paras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius