Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tragiška avarija Kelmės rajone: mirtį pasėjo „Subaru“ vairuotojo manevras

Penktadienio pavakarę kelyje Ryga–Šiauliai susidūrė du automobiliai, pavojingai lenkęs „Subaru Legacy Outback“ vairuotojas pražudė 26 metų keleivį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Telšių apskrities policijos nuotr.

Sausio 19 d., apie 16.55 val., Kelmės r., kelio Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas 94-ajame kilometre, „Subaru Legacy Outback“, vairuojamas blaivaus vyro (1982 m., gyv. Akmenėje), pradėjo lenkimo manevrą, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir aplenkęs sunkiasvorį automobilį, norėdamas sugrįžti į savo eismo juostą, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė į meteorologines sąlygas, dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė automobilio, ko pasekoje automobilis tapo nevaldomas ir atsitrenkė į priešais atvažiavusį „VW Transporter“, kurį vairavo blaivus vyras (gimęs 1960 m., gyv. Šiauliuose).

Po eismo įvykio į Kelmės ligoninę buvo pristatytas sunkiai sužalotas „Subaru Legacy Outback“ vairuotojas, kuris tolimesniam gydymui išvežtas į Šiaulių ligoninę, kartu važiavęs jaunuolis (gimęs 1999 m., gyv. Joniškyje), kuris tolimesniam gydymui išvežtas į Šiaulių ligoninę ir mergina (gimusi 1998 m.), kuri tolimesniam gydymui išvežta į Kauno ligoninę.

Dar vienas kartu važiavęs vaikinas (gimęs 1991 m.), dėl patirtų sužalojimų Kelmės ligoninėje mirė. „VW Transporter“ vairuotojas ir keleivis (gimęs 1982 m.) rimtesnių sužalojimų nepatyrė, abu gydomi ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 281 str., šeštadienį praneša Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausioji specialistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius