-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 20 /15:18

Tragedija kelyje Vilnius-Druskininkai: žuvo kaktomuša į vilkiką rėžęsis „Chrysler“ vairuotojas

Šeštadienį, 11.07 val. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad kelyje Vilnius–Druskininkai, ties Madžiūnų kaimu, susidūrė du automobiliai – „Chrysler Neon“ ir vilkikas „DAF“. Policijos pareigūnai patvirtino, jog žuvo lengvąjį automobilį vairavęs 38 metų vyras.
Avarijos kelyje Vilnius-Druskininkai vietoje
Avarija kelyje Vilnius-Druskininkai nusinešė vieno žmogaus gyvybę. / Skaitytojo Romano nuotr.

Jo kūną iš metalo laužu virtusio automobilio ištraukę ugniagesiai gelbėtojai 15min.lt sakė, kad jis buvo siaubingai sumaitotas. Todėl kurį laiką manyta, jog po vilkiku palindusioje mašinoje galėjo žūti ne vienas, bet du žmonės. 

Skaitytono Augustino B. nuotr./Avarijos kelyje Vilnius-Druskininkai vietoje
Skaitytono Augustino B. nuotr./
Avarija kelyje Vilnius-Druskininkai

Tiesa paaiškėjo tik tuomet, kai specialiu kranu buvo pakeltas vilkikas ir ištrauktas „Chrysler“. Jame rastas tik vieno žmogaus kūnas išsklaidė visas spėliones – vairuotojas nelaimės metu mašinoje buvo vienas.

Tikslias nelaimės priežastis atskleis tyrimas, kurį atlieka Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, šeštadienį ryte Trakų rajone Madžiūnų kaime įvykusioje avarijoje 38-erių vyro vairuojamas lengvasis automobilis „Chrysler Neon“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kaktomuša rėžėsi į vilkiką „DAF“ ir po juo palindo. Eismo įvykio metu apgadintas ir vilkikas. 50-emtis jo vairuotojas nenukentėjo.

Negalutiniais duomenimis, avariją galėjo sukelti „Chrysler“ vairuotojas, išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą, galbūt bandydamas aplenkti kitą mašiną. „Stabdymo žymių nėra“, – teigė įvykio vietoje dirbę pareigūnai. 

Dėkojame skaitytojams už atsiųstas nuotraukas!

Panaši nelaimė įvyko penktadienį Kupiškio rajone. Kaip pranešė Policijos departamentas, birželio 19 d., apie 17.50 val., kelio Daugpilis-Rokiškis-Panevėžys 65-ame km, automobilis „Audi A3", kurį vairavo 25-erių moteris, lenkiant krovininį automobilį, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Audi 80“, kurį vairavo 49-erių moteris.

Eismo įvykio metu sužalotos automobilio „Audi 80“ vairuotoja (suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai) ir kartu važiavusi 81-erių metų moteris, kuri nuo patirtų sužalojimų mirė pakeliui į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius