Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragiškai pasibaigusi avarija Nemenčinėje: perspėjimas, nesėkmingos gaudynės ir liudininkų paieška

Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl šalia Nemenčinės įvykusios avarijos, kurios metu žuvo aštuoniolikmetis. Ar kraupios nelaimės buvo galima išvengti?

Kovo 8 dieną šalia Nemenčinės susidūrė neblaivaus jaunuolio vairuojamas „Mercedes-Benz“ ir „Audi“, prie kurio vairo sėdėjo vos pilnametystės spėjęs sulaukti Arnas.

Pastarasis jaunuolis po eismo įvykio buvo gaivinamas, tačiau atsidūrusiam komos būsenoje vaikinui medikai padėti atgauti samonę neturėjo šansų.

Šį pirmadienį pasklido liūdna žinia – Vilniaus ligoninės reanimacijos skyriuje gulėjęs Arnas neišgyveno.

Įspėjo policiją

Aštuoniolikmečio vaikino mirtis labiausiai sukrėtė Nemenčinės gimnazijos moksleivius, kurie stengėsi užkirsti kelią galimai nelaimei.

Tą lemtingą antradienį paaugliai pastebėjo prie mokyklos stovintį automobilį „Mercedes-Benz“, iš kurio išlipo svirduliuojantys vaikinai ir paprašė paskolinti cigarečių.

Nuo įtarimą sukėlusio vairuotojo sklido alkoholio kvapas, todėl neabejingi vaikinai apie jį pranešė Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Tuo metu jie nė įsivaizduoti negalėjo, kad dėl girto „Mercedes-Benz“ vairuotojo gyvybei pavojingoje situacijoje gali atsidurti jų bendramokslis.

Nesėkmingos gaudynės

Bendrojo pagalbos centro atstovai patvirtino, kad informaciją apie galimai neblaivų vairuotoją kovo 8 dieną gavo ir informavo sostinės policijos pareigūnus.

Visi Vilniaus policijos pareigūnai buvo pasiruošę sustabdyti sutiktą „Mercedes-Benz“ vairuotoją, kurį būtų atpažinę pagal Nemenčinės gimnazijos moksleivių padiktuotą automobilio valstybinį numerį.

Vienas ekipažas buvo išsiųstas į Nemenčinę ieškoti galimai pavojų keliančio vairuotojo, tačiau jo paieškos buvo nesėkmingos.

Po kelių valandų girto jaunuolio vairuojamas „Mercedes-Benz“ kaktomuša susidūrė su „Audi A6“. 23 metų vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas – 1,51 prom. alkoholio.

Kraupi nelaimė – tiriama

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus pareigūnai ieško eismo įvykio liudininkų, kurie matė tragišką kovo 8-osios eismo įvykį.

Policija primena, kad avariją įvyko apie 13 val. 33 min. Nemenčinės pl., ties Kreivalaužių k., Vilniaus r., kai susidūrė automobiliai „Mercedes Benz C220“, „Audi A6“ ir „VW Crafter“. 

Įvykį mačiusius liudytojus, galinčius suteikti informaciją apie šį eismo įvykį, tyrimą atliekantys pareigūnai prašo susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėja Asta Abelyte, tel. (8 5) 271 9453, el. paštas asta.abelyte@policija.lt 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius