Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakiškio įžūlumas: vogtus automobilius vežė tiesiai į metalo laužo supirktuvę

Į teismą baudžiamuoju įsakymu perduotas ikiteisminis tyrimas dėl automobilių vagysčių, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK).

Nuo 2022 m. liepos iki rugsėjo mėn. sostinėje automobilius, kaip įtariama, vogęs vyras įkliuvo Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnams – patruliuojantys teisėsaugininkai pastebėjo baltą tralą, kuris vežė pakrautą lengvąjį automobilį.

Šis automobilvežis, kuriuo iš stovėjimų vietų buvo išvežami vogti automobiliai, figūravo visuose pradėtuose ikiteisminiuose tyrimuose.

Tad nutarę patikrinti įtarimą jiems sukėlusią krovininę transporto priemonę, ją sustabdė.

Paaiškėjo, kad tralu vežamas automobilis „Volkswagen Passat“ yra vogtas. Įtariamasis, Trakų r. gyventojas (gimęs 1988 m.), atsidūrė areštinėje.

Pareigūnams tikrinant versijas dėl kitų pavogtų transporto priemonių, buvo nustatyta, kad būtent šio tralo vairuotojas pavogė ir į metalo supirktuves pridavė dar 5 automobilius.

Visi 6 ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.) buvo sujungti į vieną, tyrimo metu įtariamasis sutiko atlyginti padarytą žalą. Jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir dokumentų paėmimas.

Ikiteisminis tyrimas baigtas teismo baudžiamuoju įsakymu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius