Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone po smūgio į medį žuvo „Mercedes“ vairuotojas

Pirminiais duomenimis, rugpjūčio 30 d. (ketvirtadienį), mūsų šalies keliuose įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 17 žmonių. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus, 50-metis automobilio vairuotojas. Tarp sužeistųjų įvykiuose – keturi nepilnamečiai.
Ketvirtadienio avarijos Lietuvoje
Ketvirtadienio avarijos Lietuvoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, automobiliui susidūrus su laukiniu gyvūnu, buvo sužeistas keleivis, vienas vaikas buvo partrenktas važiuojamoje dalyje, dar vienas – pėsčiųjų perėjoje. Per parą pareigūnai užregistravo 44 eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo, 4 tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Rugpjūčio 30 d. apie 14.40 val., Trakų r., kelio Lentvaris–Trakai 9-ame km., automobilis „Mercedes Benz E220“, vairuojamas 50-ties metų vyro, kelio vingyje nesuvaldytas nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas.

12.00 val., Akmenės r., Ventos m., Žemaičių gatvėje, prie prekybos centro, 44 metų vyras, vairuodamas automobilį „Volvo 50“, važiuodamas atbuline eiga, nepastebėjo ir kliudė 68 metų pėsčiąją. Dėl patirtų sužalojimų moteris paguldyta į ligoninės traumatologijos skyrių.

14.14 val., Akmenėje, S. Dariaus ir S. Girėno g., autobusu „Setra“ buvo partrenkta iš už stovinčių automobilių netikėtai į kelią įbėgusią 12 metų mergaitę. Dėl sužalojimų nepilnametė paguldyta į ligoninę.

16.20 val., Varėnos r., kelyje Vilnius–Varėna–Gardinas, ties Žilinėlių k., automobilį „SAAB 9-3“ vairavęs 23 metų vaikinas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su automobiliu „Mercedes Benz V-Klasse“, kurį vairavo 53 metų vyras. Įvykio metu buvo apgadinti abu automobiliai ir sužalotas automobilio „SAAB 9-3“ vairuotojas.

17.31 val., Vilniaus raj., Stankutiškių kaimo ribose, ant viaduko, automobilį „Toyota Yaris“ vairavusi 30-metė moteris, sukdama į kairę, nepraleido tiesiai važiavusio automobilio „Opel Astra“, kurį vairavo 37 metų vyras, ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeista automobilio „Toyota Yaris“ vairuotoja ir kartu važiavę keleiviai, 49 metų vyras ir 52 metų moteris.

18.29 val., Kauno r., Garliavoje, Vytauto g., automobilį “BMW 530d” vairavęs 30-metis vyras, keisdamas važiavimo kryptį nedavė kelio ir susidūrė su greta ta pačia kryptimi važiavusiu dviračiu, kurį vairavo 35 metų vyras. Susidūrimo metu dviratininkas patyrė daugybinius sužalojimus ir pristatytas į Kauno klinikas.

Vakare, 20.55 val., Kėdainių r., magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, neapšviestame kelio ruože, automobilis „Audi A6“, kurį vairavo 20-metis vaikinas, susidūrė su netikėtai į kelią įbėgusiu laukiniu gyvūnu (briedžiu). Įvykio metu buvo sužeisti visi automobilyje važiavę žmonės – pats vairuotojas, 18-metė mergina ir 3 metų mergytė. Automobilis buvo sumaitotas nepataisomai, partrenktas briedis nugaišo. Laimei, žmonės sužeisti nesunkiai, visi patyrė įvairius sumušimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius