Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone policija tik antrankiais sutramdė aršų degtindarį

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus prevencijos poskyrio pareigūnai, gavę informaciją apie veikiantį naminės degtinės fabrikėlį ir siekdami nustatyti jo savininką, šių metų kovo 6 dieną Aukštadvario sen., Lavaravos k., miške surengė pasalą.
Sunaikintas fabrikėlis
Sunaikintas fabrikėlis / Vilniaus aps. VPK VOS VRP nuotr.

Apie 10 val. miškelyje pasigirdo malkų kapojimas, laužo spragsėjimas. Tyliai prisiartinę prie „gamyklėlės“, policijos pareigūnai bandė sulaikyti jos šeimininką, tačiau šis aktyviais veiksmais ėmė priešintis. Tik panaudojus kovinių imtynių veiksmus bei specialiąsias policijos priemones – antrankius – buvo sulaikytas 23 metų E.I., gyvenantis Aukštadvario sen., Vaizbūniškių kaime. 

E.I. prisipažino, kad aparatas naminei degtinei gaminti bei paruoštas raugas priklauso jam. Rasta apie 560 litrų raugo ir 11 litrų jau pagamintos naminės degtinės.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal  Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d. Už tokius pažeidimus baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Vilniaus aps. VPK  Trakų rajono policijos komisariato informacija.

Vaizdo medžiagą galite peržiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius