Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone policijai įkliuvo du nuo narkotikų apsvaigę vaikinai

Penktadienį apie 14.45 val. Trakų rajone, Bražuolės kaime, Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai pastebėjo stovintį automobilį „VW Passat“, kuriame sėdėjo du jaunuoliai.
Trakų policija
Trakų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, vienas jaunuolis buvo žinomas kaip asmuo, vartojantis narkotines medžiagas. Kilus įtarimų, jog automobilyje galimai yra prekiaujama ar vartojama narkotinės medžiagos, buvo nuspręsta patikrinti minėtą automobilį ir jame sėdinčius asmenis.

Pareigūnai nustatė, kad automobilyje sėdėjo A.Ž. (gim. 1991 m.) ir V.B. (gim. 1977 m.), abu Bražuolės kaimo gyventojai.

Automobilio tikrinimo metu, atidarius keleivio priekines dureles, jose buvo rastas šaukštelis, o automobilio daiktadėžėje buvo rasta aliuminio folija. Tikrinant automobilio saloną, tarp sėdynių esančioje dėtuvėje, buvo rasta žalios spalvos plastikinė dėžutė, kurią atidarius jos viduje aptikta dvi popierinės pakuotės, iš kurios vienoje buvo baltos spalvos milteliai, o kitoje pakuotėje buvo peršviečiamas polietileninis maišelis, kuriame buvo baltos spalvos milteliai.

Įtarus, kad automobilyje sėdintys asmenys yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų, V.B ir A.Ž. buvo pristatyti į Trakų ligoninę nustatyti galimą apsvaigimą. Pagal medicininės apžiūros neblaivumui, girtumui ar apsvaigimui nustatyti akto išvadą, A.Ž. ir V.B. vartojo amfetamino, opiatų, marihuanos, metilendioksimetamfetamino be gydytojo paskyrimo.

V.B. ir A.Ž. surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 44 str. 2 d. Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius