Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone susidūrė traktorius ir automobilis, traktorininkas išvežtas į ligoninę

Kelyje Vilnius–Druskininkai pirmadienio popietę susidūrė traktorius ir lengvasis automobilis. Sužeistam traktoriaus vairuotojui prireikė greitosios pagalbos.
5d1a1ac46b2f2video_5d1a1ab5cc2cc
Traktorius įvykio vietoje

Kaip BNS pranešė Vilniaus policijos atstovė Loreta Kairienė, įvykis Trakų rajone užfiksuotas apie 13 val. netoli Paluknio miestelio.

Pirminiais duomenimis, 1973 metais gimęs automobilio „Toyota Prius“ vairuotojas nusibrozdino kelį, o 1963 metais gimęs traktorininkas išvežtas į ligoninę.

VIDEO: Pirmos minutės po avarijos Trakų rajone: sužeistam traktorininkui – pagalba įvykio vietoje

Lietuvos kelių policijos tarnybos užfiksuotais duomenimis, 13.09 val., magistraliniame kelyje Vilnius–Varėna–Gardinas, Paluknio k., automobilį „Toyotra Prius“ vairavęs 46 m. Ukrainos pil., neleistinoje vietoje kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją, lenkdamas traktorių įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su į kairę sukančiu traktoriumi. Įvykio metu traktorius apvirto, jį vairavęs 55 m. vyras buvo sužeistas ir dėl stuburo lūžių paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius