Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone užpustytu keliu į gaisrą vykę ugniagesiai nuslydo į griovį

Užpustyti šalies rajonų keliai sukelia sunkumų ir pagalbos tarnybų transportui. Šįkart nelaimė įvyko Trakų rajone – apsivertė į iškvietimą važiavęs ugniagesių automobilis. Tuo metu ties Raseinių rajone į panašią eismo nelaimę pateko kelininkų, barstančių kelio druskas, ekipažas.
Avarija Trakų rajone
Avarija Trakų rajone / Trakų rajono savivaldybės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Vėlų sekmadienio vakarą Rūdiškių ugniagesių komandai teko vykti į iškvietimą Trakų rajone, netoli Bagdonių kaimo.

Labai slidžiu ir užpustytu keliu važiuodami ugniagesiai nesuvaldė gaisrinės automobilio ir nuvažiavo nuo kelio.

Apie įvykį pranešė Trakų rajono savivaldybės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, kuri informavo, kad į avariją patys patekę ugniagesiai nenukentėjo.

Taip pat buvo informuota, kad į įvykio vietą atvykę pareigūnai patikrino gelbėtojų blaivumą ir nustatė, kad abu vyrai įvykio metu buvo blaivūs.

„Kad būtų užtikrinta parengtis rajone, šiandien Tiltų ugniagesių komandos gaisrinis automobilis su budinčia pamaina perdislokuotas į Rūdiškių ugniagesių komandos patalpas.

Iki atskiro nurodymo Rūdiškių UK ir Tiltų UK ugniagesiai budi kartu Rūdiškių UK patalpose ir kartu išvyksta į incidentų vietas“, – teigė Trakų rajono savivaldybės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba.

Tuo metu ties Daugodų kaimu (Raseinių r. sav., Raseinių sen.) į panašią eismo nelaimę pateko kelininkų, barstančių kelio druskas, ekipažas. Avarija įvyko kelyje Raseiniai–Baisiogala.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdymo fiksuotais duomenimis, gruodžio 5 d., pirmadienio paryčiais 05.49 val. gautas pranešimas, kad nuo kelio nuvažiavęs barstytuvas.

Specialiosios paskirties sunkvežimis buvo nuvažiavęs nuo minėtu kelio ir apvirtęs ant šono. Prispaustų žmonių nebuvo. Pagalbos ypatingos techninės ugniagesių pagalbos kelininkams neprireikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius