Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajono pareigūnų rankose – girti ir nuo narkotikų apsvaigę vairuotojai

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnams per parą įkliuvo du neblaivūs vairuotojai bei du vairuotojai, apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Pradėti ikiteisminiai tyrimai, įtariamieji uždaryti į areštinę.

Rugpjūčio 2-osios naktį, apie 1 val. 20 min. Užutrakyje Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai pastebėjo stovintį automobilį „VW Golf“, o išlipęs vairuotojas įtartinai susvyravo. Alkoholio kvapo pareigūnai nepajuto, tačiau vairuotojas kalbėjo rišliai, bet vangiai.

Pareigūnams kilo įtarimas, kad vairuotojas, 26-erių trakiškis, gali būti apsvaigęs nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Įtarimai pasitvirtino – Trakų ligoninėje jo šlapimo testas parodė, kad jaunas vyras vartojo kokainą ir marihuaną. Be to, pas jį buvo rasta galimai narkotinė medžiaga marihuana, o atlikus neatidėliotiną kratą namuose, dar rasta galimai marihuanos gniužulų, svarstyklės, smulkintuvas ir galimai haliucinogeninių grybų sėklų.

Rugpjūčio 3 d. paryčiui, apie 5 val., šalia Rykantų, Trakų policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai pastebėjo stovintį BMW markės automobilį, kurio vairuotojas, pamatęs policijos pareigūnus, akivaizdžiai sunerimo. Po patikrinimo pareigūnai suprato vairuotojo nerimo priežastis – pas 31-eriųTrakų rajono gyventoją rasta polietileno maišelis su galimai narkotine medžiaga metamfetaminu.

Į pagalbą atskubėjęs kinologų tarnybinis šuo Alfar automobilyje aptiko dar vieną polietileno maišelį su galimai narkotine medžiaga. Šio įtariamojo šlapimo testas parodė, kad jis vartojo narkotinę medžiagą – amfetaminą. Pradėti ikiteisminiai tyrimai, įtariamieji uždaryti į areštinę. Jiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rugpjūčio 2 d. 19 val. 30 min. ir 20 val. 40 min. Trakuose ir Senuosiuose Trakuose Reagavimo skyriaus pareigūnai, patikrinę automobilių „Opel“ ir BMW vairuotojų blaivumą, nustatė, kad 49-erių metų amžiaus vairuotojas dviem pūtimais į alkoholio kiekio matuoklį įpūtė 2,76 prom. ir 2,98 prom. alkoholio, o 56-erių metų amžiaus vairuotojas – 2,82 prom. alkoholio. Pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Abi transporto priemonės priverstinai išvežtos į saugojimo aikštelę. Be to, įtariamiesiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų ir vairavimo teisės atėmimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius