Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 09 10 /13:18

Trakų rajono žvyrkelyje susidūrė „Mercedes“ ir vilkikas MAN, prispausti ir sužaloti žmonės

Žvyrkelį tarp Madžiūnų ir Inklėriškių ketvirtadienį per pietus sudrebino didelis eismo įvykis, į kurį pateko lengvasis automobilis „Mercedes-Benz“ ir sunkvežimis. Yra nukentėjusiųjų, ant kojų sukeltos visos specialiosios tarnybos.
Avarija Trakų rajone
Įvykio vietoje / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Avarija įvyko ketvirtadienį apie 12.15 val.

Madžiūnų kaime (Trakų r. sav., Paluknio sen.) susidūrė du automobiliai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio pirminiais duomenimis, po avarijos transporto priemonėse liko prispausti du žmonės.

Į nelaimės vietą žvyrkelyje tarp Madžiūnų ir Inklėriškių skubiai išsiųsti medikai ir pareigūnai.

15min.lt fotoreporteris Vidmantas Balkūnas iš įvykio vietos pranešė, kad susidūrė „Mercedes-Benz“ lengvasis automobilis ir vilkikas MAN su puspriekabe. Avarija įvyko sankryžoje.

Jaunas maždaug 25 metų vairuotojas, „mersedesu“ važiavęs su 27 metų amžiaus keleive, į sankirtą išvažiavo iš šalutinio kelio. Pagrindiniu keliu kaip tik tuo metu važiavo sunkvežimis.

Po susidūrimo „Mercedes-Benz“ vairuotojas liko prispaustas automobilyje. Jį išvadavo ir medikams perdavė ugniagesiai. Mergina, pirminiais duomenimis, sužalota ne taip stipriai. Tačiau į ligoninę išvežti abu nukentėjusieji.

Sunkiasvorės mašinos vairuotojas rimtesnių traumų nepatyrė. Prasidėjus ikiteismininiam tyrimui, iš vilkiko vairuotojo paimta kraujo jo blaivumui patvirtinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius