Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų teismas leido suimti vyrą, kuris, kaip įtariama, automobiliu Aukštadvaryje užmušė du žmones

Trakų rajono apylinkės teismas penkiolikai parų leido suimti vyrą, kuris įtariamas prieš porą dienų Aukštadvaryje automobiliu partrenkęs ir mirtinai sužalojęs du žmones. Automobilį vyriškis vairavo girtas.
Juozas Misevičius
Juozas Misevičius Trakų teisme / 15min.lt nuotr.

Kaip rašoma Trakų teismo pranešime, penktadienį Trakų rajono apylinkės teisme buvo nagrinėjamas prokuroro pareiškimas dėl kardomosios priemonės suėmimo paskyrimo Juozui Misevičiui (gim. 1953 m.), įtariamam Aukštadvaryje automobiliu partrenkus du žmones.

Ikiteisminio tyrimo teisėja, apklaususi įtariamąjį J.Misevičių, nutarė prokuroro pareiškimą tenkinti iš dalies ir skyrė įtariamajam kardomąją priemonę – suėmimą 15 dienų.

Priminsime, kad trečiadienį apie 16.06 val. Aukštadvaryje, Vilniaus g., automobilis „Audi 80“ partrenkė šaligatviu ėjusius L.R. (gim. 1963 m.) ir A.G. (gim. 1967 m.). Pėstieji žuvo, o automobilis iš avarijos vietos nuvažiavo.

Policija įvykio vietoje rado pėsčiuosius partrenkusio automobilio valstybinį numerį. Pasprukęs automobilis buvo greitai surastas, policija sulaikė J.Misevičių, kuris, kaip įtariama, ir vairavo šią mašiną.

Sulaikius įtariamąjį paaiškėjo, kad jis smarkiai apgirtęs. Alkoholio matuoklis parodė, kad jo organizme yra 2,63 prom. alkoholio (tai sunkus girtumo laipsnis).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius