Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 13 /13:31

Trakų Vokėje sunkvežimis išvertė šviesoforų konstrukcijas: spūstis nusidriekė iki aplinkkelio

Pakeliui tarp Vilniaus ir Trakų – didelis eismo įvykis, turintis padarinių ir kitiems eismo dalyviams: spūstys buvo neišvengiamos.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Anatolijaus J. nuotr.

Avarija įvyko Vilniaus pakraštyje, sankryžoje ties Trakų Voke, prie „Neste“ degalinės.

Po vidurdienio MAN sunkvežimis, kurio vairuotojas tikriausiai neįvertino savo krovinio (integruoto ekskavatoriaus kaušo) gabaritų, Galvės gatvės sankryžoje išvertė šviesoforų ir kelio ženklų konstrukcijas.

VIDEO: Trakų Vokėje išverstos šviesoforų konstrukcijos

Apie įvykį 15min pranešė jo liudininku tapęs skaitytojas Tauras, tuo metu jokia specialioji tarnyba visuomenės apie eismo komplikacijas neinformavo.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad pirminis pranešimas apie šią techninę avariją buvo gautas dar 11.35 val. Pareigūnai apie įvykį iškart pranešė bendrovei „Grinda“, kurios specialistai įsipareigojo nuvykti į Galvės gatvę ir pašalinti eismo įvykio padarinius.

Tuo metu liudininkas Robertas B. socialiniame tinkle pranešė, kad po avarijos konstrukcijos užvertė visą važiuojamąją dalį tiems, kas keliauja nuo sostinės į Trakų, Druskininkų ar Varėnos pusę.

Vienintelis būdas kitiems vairuotojams įveikti šią kliūtį buvo judėti per degalinę. Žinoma, susidarė spūstis, transporto eilė nusidriekė net iki Pietinio aplinkkelio.

15min fotoreporteris Julius Kalinskas iš įvykio vietos informavo, kad popietę įvykio vietą pagaliau apgulė išties gausios remontininkų pajėgos. Avariją sukėlęs sunkvežimis iš sankryžos buvo patrauktas, o jo nuverstos konstrukcijos – pjaustomos ir šalinamos nuo važiuojamosios dalies. Būtent apie 13.30 val. atsirado galimybė vėl atnaujinti eismą dviem eismo juostomis į Trakų pusę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius