Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakuose nuteistas automobilio akumuliatorių pavogęs vyras

Trakų rajono apylinkės teisme paskelbtas nuosprendis, kuriuo du kartus už nusikaltimus nuosavybei teistas G.P. pripažintas kaltu pavogus svetimą turtą.
Trakų rajono apylinkės teismas
Trakų rajono apylinkės teismas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip informuoja Trakų teismo astovas spaudai, pagreitinto proceso tvarka išnagrinėjęs baudžiamąją bylą teismas nustatė, kad G P. 2011 m. birželio 22 d., apie 5 val. ryte, turėdamas tikslą pagrobti svetimą turtą, atėjo prie Pūstakiemio kaime, Elektrėnų savivaldybėje, kieme stovėjusio A.S. neužrakinto automobilio „VW Passat“.

Atidaręs automobilio dureles G.P. patraukė variklio dangčio užrakto svirtį, atidarė automobilio variklio dangtį ir tokiu būdu įsibrovęs į automobilio variklio skyrių, pagrobė A.S. priklausantį 175 litų vertės akumuliatorių. Pavogtą akumuliatorių G.P. tą pačią dieną už 30 litų pardavė savo draugui, o gautus pinigus išleido alkoholiniams gėrimams.

Už padarytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. numatytą nusikalstamą veiką teismas G.P. skyrė vienerių metų penkių mėnesių laisvės atėmimo bausmę, bausmės vykdymą atidedant vieneriems metams šešiems mėnesiams ir įpareigojant nuteistąjį be institucijos, prižiūrinčios bausmės vykdymo atidėjimą, sutikimo neišvykti iš gyvenamosios vietos ilgiau kaip septynioms paroms bei pradėti dirbti ar užsiregistruoti darbo biržoje.

Šis teismo nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius