-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakuose sulaikyti įsibrovėliai smurtautojai

Vasario 3 d. Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio ir Kelių policijos poskyrio pareigūnai vykdė policinę priemonę, kurios metu tikrino vairuotojų blaivumą, saugos diržų naudojimą, siekė nustatyti pėsčiųjų daromų Kelių eismo taisyklių pažeidimus.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Nustatyta 10 Kelių eismo taisyklių pažeidėjų, iš jų – du neblaivūs vairuotojai, vienas iš kurių buvo sulaikytas Rūdiškių miestelyje.

Vasario 3 d. apie 20 val. patruliai gavo pranešimą, kad Trakų rajone, Rūdiškių miestelyje į gyvenamąsias patalpas įsiveržė du jaunuoliai, kurie grasino susidorojimu, smurtavo  prieš namuose buvusius asmenis. Kol patruliai vyko į įvykio vietą, jaunuoliai spėjo pasišalinti. Ieškodami įtariamųjų, Rūdiškių miestelyje patruliai sustabdė patikrinimui automobilį AUDI 100 AVANT, kuriame buvo du jaunuoliai, atitinkantys pasišalinusių iš įvykio vietos požymius. 

Vėliau paaiškėjo, kad tai ir buvo policijos ieškomi įsibrovėliai:  M.S. (gim. 1990 m., gyv. Trakuose)  ir A.R. (gim. 1991 m., gyv. Vilniaus r.).

Automobilį vairavusiam M.S. nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Jaunuoliai pristatyti į policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius