Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Transvestitas pravarde Vandutė 9 metams sės į kalėjimą: šįkart – už pasikėsinimą kirviu

Bene ryškiausias Panevėžio transvestitas Vandutė nuteistas už tai, kad kirviu užpuolė brolio sugyventinę, gulėjusią lovoje, ir sužalojo jai veidą. Kalėjime transvestitas, kurio tikroji pavardė Valdas Tijunėlis (55), praleis 9 metus. Su žmona jis yra susilaukęs dviejų vaikų.
Panevėžio transvestitas Vandutė
Panevėžio transvestitas Vandutė / Laikraščio "Sekundė" nuotr.

Rudų plaukų perukas ant galvos, moterišku lūpdažiu paryškintos lūpos, moteriškas rankinukas. Ir gana vyriškas kūnas, įsispraudęs į moteriškus drabužius ir aukštakulnius batelius. Tokį ryškiausią Panevėžio transvestitą pažinojo miesto gyventojai. Pasak artimųjų, jis nuo mažumės mėgo slapta puoštis. Šitaip puoštis ir rodytis viešumoje Valdą Tijunėlį (55) prislėgė sunkūs kaltinimai – praneša TV3 „Žinios“.

Tiesa, išklausyti nuosprendžio atvežta Vandutė nė iš tolo neprimena garsaus transvestito. Paklaustas, kaip kalėjime versis be moteriškų apdarų, pratrūko pykčiu ir keiksmais.

Po ryškia išore slepiasi žudikas-maniakas. Šis vyras jau anksčiau yra kalėjęs už trigubą žmogžudystę. Tąkart norėdamas apiplėšti sodybą ir nesulaukdamas, kada šeimininkai suguls poilsio, ėmė ir šaltakraujiškai nušovė senelius ir paauglį anūką. Po nusikaltimo persirengęs suknele dar mėgino sprukti dviračiu.

Iš viso Tijūnėlio biografijoje – net 4 teistumai. Jis ir 1993 m. buvo nuteistas dėl nužudymo ir gavo 15 metų laisvės atėmimo. 2012 m. jis teistas už vagystę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius