Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečią kartą nuteisto devyniolikmečio plėšiko laukia dar keli teismo procesai

Trečiadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas, patvirtinęs Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokurorės Rasos Morenienės kaltinimus plėšimo byloje, subendrinta trijų metų laisvės atėmimo bausme nuteisė devyniolikmetį klaipėdietį V.B. Jam tai jau trečiasis teistumas. 
Temidė
Temidė / Trakų rajono apylinkės teismo nuotr.

Klaipėdos turizmo mokyklos moksleivis šįkart nuteistas už tai, kad praėjusių metų spalio 4 d. užpuolė septyniolikmetį moksleivį ir iš jo atėmė kuprinę su daiktais bei mobilųjį telefoną; praėjus vos trims dienoms pačiame miesto  centre iš dviejų keturiolikmečių, pagrasinęs fiziniu susidorojimu, pagrobė du mobiliuosius telefonus, o šių metų kovo 1 d. apiplėšė dar vieną moksleivį, iš kurio pagrobė daiktų už daugiau kaip 2 tūkst. litų.

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša, kad minėtas teismo sprendimas neįsiteisėjęs, jį galima skųsti apeliacine tvarka. 

Be to, artimiausiu metu V.B. turės dar ne kartą minti teismo slenkstį: kitą savaitę turėtų būti paskelbtas sprendimas byloje, kurioje jis kaltinamas svetimą neteisėtai pasisavintą asmens tapatybės kortelę pardavęs kitam asmeniui.

Teisminio nagrinėjimo taip pat laukia viena bendrininkų plėšimo byla, o šių liepos 26 d., patenkinus prokuroro pareiškimą, V.B. buvo skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams – už dar vieną itin brutalų apiplėšimą.

Šių metų liepos 21 d., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, veikdamas su kitu bendrininku, V.B. įtariamas užpuolęs vyriškį, iš jo pagrobęs brangų laikrodį ir mobilųjį telefoną, asmens dokumentus, banko mokėjimo kortelę, o nukentėjusiajam pasipriešinus – jį dar ir sumušęs.

Ši byla artimiausiu metu irgi bus perduota nagrinėti teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius