Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 12 /15:12

Trečiadienį dėl girtumo vos ant kojų pastovintis vyras pagrasino susprogdinti Vilniaus rajone įsikūrusią maisto prekių parduotuvę

Telefoninis teroristas trečiadienį pagrasino susprogdinti Vilniaus rajone įsikūrusią maisto prekių parduotuvę. Įtariamasis jau nustatytas, paaiškėjo, kad tai dėl girtumo vos ant kojų pastovintis vietos gyventojas.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie grasinimą Vilniaus apskrities policija sužinojo maždaug 13.53 val. Bendruoju pagalbos telefonu 112 paskambinęs žmogus pranešė, kad Parudaminio kaime, maisto prekių parduotuvėje, padėtas sprogmuo.

Į įvykio vietą nusiųsti policijos pareigūnai. Ugniagesių, greitosios pagalbos medikų ir išminuotojų iš pradžių neskubėta siųsti, kadangi policija suabejojo grasinimų rimtumu.

Į įvykio vietą atvykę Rudaminos policijos nuovados pareigūnai greitai išsiaiškino, kad susprogdinti parduotuvę grasino vietos gyventojas (gim. 1982 m.). Policininkai jį surado, tačiau paaiškėjo, kad dėl girtumo vyras vos pastovi ant kojų.

Grasintojo artimieji nuo pareigūnų neslėpė, kad išgėręs vyriškis krečia kvailystes. Prieš porą metų jis jau grasino susprogdinti Seimą.

Šį kartą pareigūnai vyriškiui surašė Administracinių teisės pažeidimų protokolą dėl žinomai melagingo specialiųjų tarnybų iškvietimo. Vyriškiui gresia bauda nuo 300 iki 600 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Surašę protokolą pareigūnai vyrą paleido namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius