Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį eismą greitkelyje Kaunas–Klaipėda sustabdžiusioje avarijoje daugėja aukų – ligoninėje mirė sužeistas keleivis, kaltininkas – areštinėje

Trečiadienį iš sostinės į uostamiestį vedančioje automagistralėje, Raseinių rajone, į kraupią avariją pateko trys automobiliai. Avarijoje žuvo „Nissan Micra“ vairuotoja, to paties automobilio keleivio gyvybė užgeso ligoninėje, o dar keturi žmonės sužeisti. Avarijos sukėlimu įtariamas 42 metų „VW Passat“ vairuotojas uždarytas į areštinę.
Kelyje Kaunas–Klaipėda per avariją sudužęs „Nissan Micra“ automobilis
Kelyje Kaunas–Klaipėda per avariją sudužęs „Nissan Micra“ automobilis / 15min.lt skaitytojo Roberto K. nuotr.

Avarija įvyko birželio 25 d. apie 15.30 val. Raseinių rajone, ties Daugėliškių k., kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 142-ame km.

Automobilis „VW Passat“, kurį vairavo 42-ejų R.B. (vyras), važiuojant antra eismo juosta, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Nissan Micra“, kurį vairavo 51-erių T.S. (moteris).

Po susidūrimo R.B. vairuojamas automobilis „VW Passat“ išvažiavo į pirmą eismo juostą ir susidūrė su kitu automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo 40-metė D.R., kuri buvo sužeista.

Be to, kaip ketvirtadienį praneša Policijos departamentas, ligoninėje nuo patirtų sužalojimų užgeso kartu važiavusio 26-erių V.Z. gyvybė.

Taip pat per šią avariją sužaloti „Nissan Micra“ keleiviai 26-erių A.D. bei 19-metė L.S., kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Taip pat sužaloti automobilio „VW Passat“ vairuotoja D.R. ir kartu važiavusi 20-metė E.R., kurios gydomos ambulatoriškai.

Automobilio „VW Passat“ vairuotojas R.B. uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius