Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį eismo nelaimėse žuvo automobilio keleivė, nukentėjo 12 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, trečiadienį šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, žuvo 1 žmogus, sužeista 12 žmonių, tarp jų – 2 nepilnamečiai. Viena avarija įvyko dėl neblaivaus vairuotojo kaltės. Per parą policija taip pat užregistravo 50 techninių eismo įvykių, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, praneša LKPT.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Raimundo Gatelio nuotr.

12 val. 08 min., Vilniaus raj., kelio Vilnius–Panevėžys 17-ajame kilometre, 62 m. vyras nesuvaldė vairuojamo automobilio „Citroen Xsara Picasso“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu sužeistas vairuotojas paguldytas į ligoninės ortopedijos skyrių.

15min skaitytojo Raimundo nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojo Raimundo nuotr./Įvykio vietoje

15 val. 15 min. Kaune, šviesoforu reguliuojamoje Dujotiekio ir Kovo 11-osios gatvių sankryžoje, automobilį „Mitsubishi Carisma“, vairavęs 59 m. vyras, sukdamas į kairę nepraleido ir susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu automobiliu „VW Golf“, kurį vairavo 28 m. moteris. Eismo įvykio metu buvo sužeistos ir į Kauno klinikas pristatytos „VW Golf“ vairuotoja ir kartu važiavusi keleivė, 5 metų mergaitė,

15 val. 33 val. Šiauliuose, Tilžės ir J. Sondeckio gatvių sankryžoje automobilis „VW Golf“, vairuojamas 22 m. vyro, atsitrenkė į priekyje važiavusio, 66 m. moters vairuojamo automobilio „VW Golf“, galinę dalį. Po smūgio pastarasis automobilis kliudė iš šalutinio kelio išvažiuojantį taksi automobilį „Renault Megane Scenic“, kurį vairavo 65 m. vyras. Eismo įvykio metu nukentėjo 66 m. automobilio vairuotoja, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

15 val. 54 min. Alytaus r., Pocelonių k., kelyje Naujieji Valkininkai-Daugai-Alytus, automobilis „Nissan Navaro“, vairuojamas 52 m. Lenkijos Respublikos pil., įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su 68 m. vyro vairuojamu automobiliu „Nissan Xtrail“, kuris nuo smūgio apsisuko, ir į jį atsitrenkė automobilis „Nissan Qashqai“ vairuojamas 58 m. vyro.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Nissan Xtrail“ keleivė, 70 metų moteris. Įvykio metu buvo sužeisti 3 žmonės, „Nissan Xtrail“ vairuotojas paguldytas į Kauno klinikas, automobilio „Nissan Qashqai“ vairuotojas ir kartu važiavęs 46 m. keleivis gydomi ambulatoriškai.

21 val. 50 min. Kaune, Neries krantinėje, neblaivus, teisės vairuoti neturintis 47 m. vyras vairavo automobilį „VW Golf“, kurio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Automobilio vairuotojui nustatytas vidutinis, 1,63 prom. girtumas, įvykio metu buvo nežymiai sužeistas kartu važiavęs 27 m. keleivis, kuriam taip pat buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia dalyvaujančių eisme dėmesį, kad matomumas keliuose gali būti apsunkintas lietaus ir rūko, todėl policija prašo pasirūpinti savo ir artimųjų saugumu.

Vairuotojams patariama pasirinkti saugų važiavimo greitį, įsitikinti, kad vairuojamas automobilis techniškai tvarkingas.

Pėsčiųjų prašoma eisme dalyvauti atsargiai, segėti atšvaitus, dėvėti rūbus su ryškiaspalviais, šviesą atspindinčiais elementais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius