Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį įvyko 14 avarijų, per jas sužeista 15 žmonių

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, rugsėjo 7 d., šalies keliuose įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose sužeista 15 žmonių. Tarp sužeistųjų – 3 nepilnamečiai, per parą policija užregistravo 52 techninius eismo įvykius.
BMW avarija Kaune
Avarija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

07.46 val. Tauragėje, S. Dariaus ir S. Girėno bei Gedimino g. sankryžoje automobilį „Peugeot 307“ vairavusi 33 moteris, apakinta saulės, nepastebėjo pėsčiųjų perėja ėjusio 46 m. vyro ir jį partrenkė. Sužeistas pėsčiasis nuvežtas į ligoninę.

10.06 val. Marijampolėje, Mindaugo ir Žemaitės gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiavęs 74 m. vyro vairuojamas dviratis, atsitrenkė į 29 m. moters vairuojamą pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „Peugeot 206“. Įvykio metu sužeistas dviratininkas buvo pristatytas į ligoninę.

14.18 val., Vilniuje, S.Batoro ir Rudens gatvių sankryžoje, 26 m. vyras, vairuodamas taksi automobilį „BMW 525d“, nepraleido ir partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusį 14 m. paauglį. Eismo įvykio metu nukentėjęs pėsčiasis buvo sužeistas ir pristatytas į ligoninę.

18.15 val. Klaipėdoje, Ievos Simonaitytės g., 65 m. moteriai vairuojant automobilį „Toyota Corolla“, į kelio važiuojamąją dalį staiga įbėgo grupė jaunuolių. Vienas iš pėsčiųjų, 7 metų berniukas, buvo kliudytas ir dėl sumušimų ir nubrozdinimų buvo pristatytas į ligoninę.

18.32 val., Vilniuje, Juodvarnių ir Barsukynės gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiavęs keturratis atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „VW Passat“, kurį vairavo 31 m. moteris. Po smūgio „VW Passat“ atsitrenkė į elektros stulpą, o keturratis iš įvykio vietos nuvažiavo. Eismo įvykio metu buvo sužeistas ir į vaikų ligoninę pristatytas automobilyje „VW Passat“ važiavęs vienų metų berniukas. Policija dėl šio įvykio atlieka tyrimą.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad ateinančią savaitę, rugsėjo 12–18 d. Lietuvoje ir daugelyje Europos šalių vyks Europos kelių policijos tinklo TISPOL inicijuotos prevencinės priemonės, skirtos kontroliuoti saugos diržų, saugos šalmų naudojimą, vaikų saugaus vežimo automobiliuose taisyklių laikymąsi ir automobilinių kėdučių bei prisegimo priemonių naudojimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius