Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį šalies keliuose nukentėjo 12 žmonių

Sausio 4 d. šalies keliuose įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeista 12 žmonių. Vieno eismo įvykio metu buvo sužeista nepilnametė, dar vieną eismo įvykį sukėlė neblaivus vairuotojas, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / 15min nuotr.

10 val. 33 min. Vilniuje, Liepkalnio g., 27 m. vyras, vairuodamas automobilį „KIA Ceed“, buvo neatsargus ir neatidus, sukdamas į kairę neįvertino atstumo iki pagrindiniu keliu atvažiuojančio automobilio „Peugeot 307“, kurį vairavo 24 m. moteris, ir su juo susidūrė. Automobilio „Peugeot 307“ vairuotoja buvo sužeista, jai buvo suteikta medikų pagalba.

17 val. 43 min. Klaipėdoje, Taikos pr., 41 m. vyras neblaivus vairavo automobilį „Mazda 323“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio ir atsitrenkė į keturis prie sankryžos sustojusius automobilius. Vieno iš jų vairuotoja, 20-metė mergina, buvo sužeista ir dabar yra gydoma ambulatoriškai. Policijos pareigūnai „Mazda 323“ vairuotojui nustatė 1, 38 prom. girtumą.

18 val. 40 min. Kazlų Rūdoje, S.Daukanto g., maršrutinis autobusas „Mercedes Benz“, vairuojamas 45 m. vyro, kliudė per gatvę pėsčiųjų perėjoje ėjusią 55 m. moterį, kuriai po medikų apžiūros buvo nustatytas 1,48 prom. girtumas ir galvos muštinė žaizda.

19 val. 20 min. Jurbarke, Vytauto Didžiojo bei S.Dariaus ir S.Girėno g. sankryžoje, 53 m. vyro vairuojamas automobilis „Nissan Almera“, sukdamas į kairę kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusią 10 m. mergaitę, kuriai ligoninėje diagnozuotas kojos lūžis.

19 val. 49 min. Utenos rajone, kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, Jasionių kaimo ribose, 68 m. Vokietijos pil. vairavo automobilį „VW Touran“, kurio slidžiame kelyje nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Įvykio metu buvo sužeista 68 m. keleivė, moteris gydoma ligoninėje.

22 val. 15 min. Panevėžyje, J.Janonio gatvėje, 29 m. moteris, vairuodama automobilį „Volvo V40“, apsnigtame slidžiame kelyje automobilio nesuvaldė, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į stovintį automobilį „Audi A6“, po to atsitrenkė į atvažiuojantį automobilį „Peugeot 106“, vairuojamą 50 m. moters, kuri eismo įvykio metu buvo sužalota. Moteris gydoma ambulatoriškai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia visų eismo dalyvių dėmesį į nepalankias eismo sąlygas. Pareigūnai vairuotojus prašo būti itin atidiems ir atsargiems, vairuojant automobilius pasirinkti saugų važiavimo greitį.

Eisme dalyvaujant pėsčiomis, dėmesingai kirsti važiuojamąją dalį tik įsitikinus, kad važiuojantys automobiliai nesukels pavojaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius