-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį ugnis rijo ūkinius pastatus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 33 gaisrai ir 11 kitų incidentų, kuriuos likvidavo Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Ugnis pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.
Įvykio vietoje
Po gaisro / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis tragiškas gaisras kilo ketvirtadienio naktį Kelmės rajono Vaiguvos miestelyje, kur užsiliepsnojo O.J. gyvenamasis namas su mansarda. Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė perdanga, apdegė virtuvė ir šalia esantis kambarys bei jame esantys daiktai. Vandeniu buvo sulieti ir kiti kambariai. Gesinant ugnį gaisravietėje rastas apdegęs 46 metų vyro kūnas. Įvykis tiriamas.

Ugnis trečiadienį nusiaubė ir daugiau gyvenamųjų namų. Štai anksti ryte Vilniuje, Žemaitijos gatvėje, užsidegė trijų aukštų su palėpe daugiabutis namas. Gaisro židinys buvo palėpėje įrengtame bute. Per gaisrą nudegė pastato stogas, išdegė butas palėpėje, pradegė ir į trečią aukštą įgriuvo medinė perdanga, vandeniu buvo sulietos žemiau esančios patalpos. Žmonės gaisro metu buvo saugiai išvesti į lauką ir nenukentėjo. Gaisro priežastys tiriamos.

Klaipėdoje, Naikupės gatvėje, vakare buvo padegtos vieno buto durys. Ugnį pastebėjo ir užgesino patys buto gyventojai. Liepsnos spėjo apdeginti plastikinį kilimėlį ir šarvuotas duris. Įvykis tiriamas.

Vakare Rokiškio rajono Kazliškio kaime užsidegė R.T. ūkinis pastatas. Per gaisrą sudegė medinė pastato dalis ir visas stogas, apdegė mūrinės dalies konstrukcijos. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Raseinių rajono Viduklės miestelyje vakare užsiliepsnojo J.P. ūkinis pastatas. Malkinė ir joje sukrautos malkos sudegė, tačiau nuo ugnies buvo apsaugotas šalia esantis gyvenamasis namas, kitas ūkinis pastatas ir garažas. Gaisro priežastis aiškinama.

Dar vienas ūkinis pastatas vakare užsidegė Panevėžio rajono Pašilių kaime. Ugnis sunaikino medinį pastatą. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Ketvirtadienio naktį Ukmergėje, Vasarnamių gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Renault Espace. Mašina sudegė. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius