Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį užregistruoti keturi nesėkmingi bandymai papirkti policininkus

Trečiadienį policija užregitravo keturis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus. Vienas iš bandžiusių papirkti policininkus - Kroatijos pilietis.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad trečiadienį, apie 11.17 val., Raseiniuose, V.Kudirkos g., D.V. (gim. 1975 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad važiavo neprisisegęs saugos diržo, Raseinių r. policjos Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio pareigūnui siūlė 40 litų kyšį. Įtariamasis apklaustas.

Tą pačią dieną, apie 13 val., Trakų r., Paluknio kaime, P.Ž. (gim. 1962 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad vairavo apsvaigęs nuo alkoholio, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirmojo būrio pareigūnui siūlė 400 litų kyšį. Ir šis įtariamasis apklaustas.

Taip pat trečiadienį, apie 18.25 val., Kauno r., Vilkijoje, Čekiškės g. L.Š. (gim. 1991 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neblaivus, Kauno r. policijos Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio pareigūnams siūlė 150 litų kyšį. Įtariamasis apklaustas, jam nustatytas 0,48 prom. girtumas.

Apie 17.15 val., Prienuose, F.Martišiaus g., Kroatijos Respublikos pilietis Z.T. (gim. 1960 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad degant draudžiamam šviesoforo signalui nesustojo prieš šviesoforą, Prienų r. policijos Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio pareigūnams siūlė 20 eurų kyšį. Įtariamasis apklaustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius