-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio avarijose žuvo vienas žmogus, nukentėjo – 13

Trečiadienį šalies keliuose įvyko 13 eismo įvykių, kuriuose žuvo 1 žmogus - 59 m. pėsčiasis. Praėjusios paros eismo įvykiuose buvo sužeista 13 žmonių, tarp sužeistųjų – 3 nepilnamečiai: 13 ir 15 m. keleiviai bei 16 m. mopedo vairuotojas, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).
Įvykio vietoje
Avarijos Kareivių gatvėje nuotr. / 15min skaitytojo Gyčio Judžio nuotr.

Spalio 5 d., 9 val. 15 min., Vilniuje, A.Goštauto ir J.Jasinskio gatvių nelygiareikšmių kelių sankryžoje, 56 m. vyras, vairuodamas automobilį „Škoda Octavia“, sankryžoje iš šalutinio kelio sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „Opel Vectra“, kurį vairavo 59 m. vyras, ir su juo susidūrė. Įvykio metu sužeisti ir ambulatoriškai gydomi automobilio „Škoda Octavia“ vairuotojas ir 27 m. keleivė.

14 val. 12 min. Vilniuje, Geležinio Vilko g., 26 m. moteris, vairuodama automobilį „Ford Mondeo“, važiuodama antra eismo juosta, buvo neatidi, nesilaikė saugaus atstumo iki priekyje ta pačia kryptimi važiavusio automobilio „Toyota Yaris“, vairuojamą 29 m. moters, ir pastarajam stabdant atsitrenkė į jo galinę dalį. Po smūgio automobilis „Toyota Yaris“ atsitrenkė į priekyje stovėjusius prieš tai eismo įvykio metu susidūrusius automobilius „VW Golf“ ir „Opel Vectra“. Eismo įvykio metu buvo apgadinti keturi automobiliai bei sužalotas 25 m. automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas.

18 val. 30 min., Alytaus r., Butrimonių sen., kelyje Vaisodžiai–Raižiai–Butrimonys, 20 m. jaunuolis, vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, kelio vingyje nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio į kairę ir atsitrenkė į kelio šlaitą. Eismo įvykio metu sužeistas automobilį vairavęs jaunuolis ir du kartu važiavę nepilnamečiai keleiviai, 15 m. vaikinas ir 13 m. paauglė. Visi 3 sužeistieji dėl patirtų daugybinių sužalojimų paguldyti į ligoninę, 13-metė keleivė gydoma reanimacijos skyriuje.

19 val. 25 min., Vilniuje, Salininkų g., automobilis „VW Golf“, vairuojamas 23 m. vairuotojo, partrenkė važiuojamąja kelio dalimi neapšviestame kelio ruože ėjusį vyrą, kuris nuo patirtų sužalojimų mirė įvykio vietoje.

19 val. 47 min., Alytuje, Punsko g., 16-metis jaunuolis vairavo mopedą „Aprilia“, ir partrenkė netikėtai tamsiuoju paros metu į kelio važiuojamąją dalį įbėgusį laukinį gyvūną, (stirną). Įvykio metu buvo sužeistas ir dėl daugybinių traumų į ligoninę pristatytas mopedo vairuotojas, partrenkta stirna nugaišo.

21 val. 11 min., Vilniuje, T.Narbuto ir Konstitucijos prospekto žiedinėje sankryžoje, 30 m. vyras, vairuodamas taksi automobilį „Škoda Roomster“, partrenkė per nereguliuojamąją pėsčiųjų perėją ėjusią 19-metę pėsčiąją, kuri dėl galvos traumos buvo pristatyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia eismo dalyvių dėmesį į tai, kad dėl rūko ir lietaus eismo sąlygos keliuose yra sudėtingos, o pėstieji ir dviratininkai, nesinaudojantys atšvaitais, šviesą atspindinčiais elementais ir žibintais, padidina riziką patekti į eismo įvykį, kurio metu gali būti sužeisti ir net žūti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius