Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio eismo nelaimėse žuvo senolė, dar du žmonės – sužeisti

Trečiadienį, sausio 25 d., eismo įvykiuose, pirminiais duomenimis, žuvo 1 žmogus: 73 metų pėsčioji. Viso per parą keliuose įvyko 3 eismo įvykiai, juose sužeisti 2 žmonės, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).
Įvykio vietoje
Avarija Kaune / Įvykio liudininko Mindaugo G. nuotr.

6 val. 58 min. Kaune, Savanorių pr., prie sankryžos su Šiaurės pr., antra eismo juosta važiavusiu automobiliu „Renault Clio“, vairuojamu 61 m. vyro, buvo partrenkta į kelią ne pėsčiųjų perėjoje staiga įbėgusi 48 m. pėsčioji. Dėl daugybinių sužalojimų moteris buvo pristatyta į Kauno klinikas.

12 val. 03 min. Vilkaviškyje, Vytauto g., automobilis „VW Golf“, vairuojamas 61 m. vyro, pėsčiųjų perėjoje kliudė 73 pėsčiąją, kuri dėl patirtų sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę kur buvo konstatuota senjorės mirtis.

18 val. 42 min., Vilniuje, Tuskulėnų g., 39 moteris, vairuodama automobilį „Nissan Primera“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir sužalojo 29 m. pėsčiąją, kuri buvo pristatyta į ligoninę.

Per parą policijoje buvo užregistruotas 41 techninis eismo įvykis, kuomet žmonės sužeisti nebuvo. Pareigūnai pradėjo 5 ikiteisminius tyrimus dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis, nei 1,5 prom.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius