-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienio naktį „Lexus“ taranavo automobilių eilę (nuotraukos, papildyta 10.34 val.)

Trečiadienio naktį Vilniuje dideliu greičiu važiuodamas automobilis „Lexus GS 300“ sugebėjo suniokoti net kelis kitus automobilius.
Įvykio vietoje po avarijos
Įvykio vietoje po avarijos / 15min.lt skaitytojo/ikrauk.lt nuotr.

Kaip informuoja Bendrasis pagalbos centras, 2.31 val. pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad ties Architektų gatvės 77-uoju namu dideliu greičiu važiuodamas automobilis Lexus GS 300 kliudė šalikelėje stovinčių automobilių eilę.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Iš viso per incidentą apgadinti aštuoni lengvieji automobiliai. Sužeistų žmonių nėra. Surinkti nuolaužų nuo gatvės dangos iškviesta UAB „Grinda“.

Papildyta 10.19 val.: Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad į avarijos vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Jie apžiūrėjo sudaužytus automobilius ir konstatavo, kad sužeistų žmonių nėra, skysčių nuotėkų irgi nepastebėta.

Gelbėtojai atjungė Lexus akumuliatorių.

Jau žinoma, kad automobilį Lexus vairavo Remigijus M. (gim. 1977 m.).

Jei norite pamatyti skaitytojų užfiksuotus vaizdus iš karto po avarijos, spauskite čia.

Papildyta 10.34 val.: Policija teigia, kad Lexus vairuotojas buvo blaivus. Po avarijos automobilis, sudaužęs kitas mašinas, nebuvo uždarytas į policijos aikštelę. Kadangi žmonės per incidentą nenukentėjo, Lexus gražintas vairuotojui ir jo prašymu nugabentas į netoliese esančią Šiltanamių g.

Sudaužytų automobilių savininkams nuostolius turėtų atlyginti draudimo bendrovė.

Dėl ko įvyko avarija, policija kol kas negali pasakyti. Manoma, kad Lexus greitis buvo nemažas. Kodėl vairuotojas nesuvaldė savo automobilio, dar tiriama. Remigijui M. dėl šio įvykio gresia piniginė bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius