Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trenktis į BMW nepanoręs panevėžietis savo „Volkswagen“ nukreipė į saugumo salelę

Antradienį apie 18 val. Panevėžyje, J.Basanavičiaus gatvėje automobilis „Volkswagen Passat“ rėžėsi į saugumo salelę. Žmonės per avariją nenukentėjo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

„Volkswagen“ vairuotojas teigė, kad šitaip siekė išvengti susidūrimo su priekyje manevravusiu ir pristabdžiusiu BMW automobiliu.

Vaikinas nusprendė nesitrenkti į BMW ir pasuko vairą saugumo salelės link. Automobilis jau netrukus skriejo oru ir nulėkė į priešpriešinio eismo juostą. „Volkswagen“ sustabdė gatvės atitvarai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Po avarijos BMW vairuotojas niekur nenuvažiavo. 23-ų metų vairavimo stažą turintis vyras teigė, kad nuvažiuoti iš avarijos vietos jam neleido žmogiškumas.

Maniau, kad vairuotojas galėjo rimtai susižeisti, todėl suskubau prie jo.

„Pamačiau, kad „Volkswagen“ tikrai stipriai trenkėsi į salelę ir atitvarus. Negalėjau nesustoti. Maniau, kad vairuotojas galėjo rimtai susižeisti, todėl suskubau prie jo.

Nežinau, kas bus kaltas dėl avarijos. Man irgi sukliudė priekyje važiavęs automobilis, todėl aš irgi stabdžiau, bandžiau išvengti susidūrimo. Ne taip svarbu, kas čia kaltas. Svarbiausia, kad nenukentėjo vairuotojas ar pėstieji“, – sakė BMW vairavęs vyras.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Pirmą avariją gyvenime patyręs „Volkswagen“ vairuotojas skundėsi rankos skausmais, tačiau medikų pagalbos atsisakė. Įvykio vietoje pasirodę policijos pareigūnai dėl avarijos pradėjo tyrimą.

Pirminiais duomenimis, dėl incidento kaltė krenta ant BMW vairuotojo, kuris pats vengdamas eismo įvykio sukėlė avarinę situaciją iš paskos važiavusiam „Volkswagen“.

Nors BMW vairuotojas teigė, kad ir prieš jį atsirado kliūtis, tačiau to nėra kaip įrodyti, nes priekyje buvęs automobilis nuvažiavo. Ir „Volkswagen“ ir BMW automobiliai apdrausti.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Avarijos vietoje prireikė ir Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesių pagalbos. Jie nuo važiuojamosios dalies pašalino automobilio nuolaužas ir išsiliejusią alyvą.

Tikrasis avarijos kaltininkas paaiškės po tyrimo Panevėžio kelių policijoje.

Dėkojame 15min.lt skaitytojui Giedriui Kriščiūnui už filmuotą medžiagą.

VIDEO: Avarija Panevėžyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius