-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Trileris Šilutės rajone: automobilio gaudynės, kovinis bėglio sulaikymas ir koją pareigūnams pakišusi tvora

Tramdydami visuomenei pavojingą asmenį policininkai panaudojo visą priemonių arsenalą, tačiau lemiamą akimirką dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių įtariamasis paspruko.
Policininkas sulaiko nusikaltėlį.
Asociatyvė iliustracija: gerai, kai pareigūnai sugeba praktiškai pritaikyti tai, ko išmoksta per pratybas. Tačiau kartais viską lemia nenumatytos aplinkybės. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Policijos departamentas informuoja apie pirmadienio nakties gaudynes Šilutės rajone, kurių veiksmo užtektų neįmantriam trilerio siužetui.

Apie 1 val. nakties ties Inkaklių kaimu, kelyje Kvėdarna–Švėkšna–Saugos, Klaipėdos apskrities VPK Šilutės rajono komisariato pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Ford Escort“.

Jo vairuotojas padidino greitį ir nuvažiavo.

Pagaliau sustabdžius automobilį, iš jo iššokęs vairuotojas mėgino bėgti, o bandant sulaikyti priešinosi policijos pareigūnams, todėl buvo panaudoti koviniai imtynių veiksmai bei specialiosios priemonės (dujos, antrankiai).

Į tarnybinį automobilį vedamas surakintas antrankiais asmuo staiga pradėjo bėgti, o jį bandydamas vytis Šilutės komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Kelių policijos poskyrio vyresnysis patrulis Ž.M. (gimęs 1972 m.) tamsoje įsipainiojo į metalinę spygliuotą vielą ir susižalojo. Tuo pasinaudodamas sulaikytas asmuo pabėgo. Pareigūnas dėl rankų bei kojų įdrėskimų ir nubrozdinimų gydomas ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius