Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Trims mėnesiams suimtas kanapių auginimu Marijampolėje įtariamas vyras

Ketvirtadienį, rugsėjo 21 d., trims mėnesiams suimtas asmuo, kurio sodyboje rugsėjo 19 d. Kalvarijos sav. rastas didelis kiekis galimai narkotinės medžiagos – kanapių.
Sulaikyti narkotikai
Sulaikyti narkotikai / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Anksčiau policija buvo pranešusi, kad 2017 m. kovo 11 d. Marijampolės policijos pareigūnams po beveik pusę metų trukusio tyrimo pavyko surasti puikiai užmaskuotas 2 atskiras, gerai įrengtas kanapių auginimo laboratorijas.

Jos buvo įrengtos įtariamųjų gyvenamojo namo rūsyje Kalvarijos savivaldybėje ir viename iš garažų masyvų Marijampolės mieste. Tuomet buvo sulaikyti trys asmenys. Ikiteisminis tyrimas šioje sudėtingoje byloje tebevyksta.

Tyrimo metu gauta duomenų, kad vienas asmenų (g. 1978 m.) ir toliau vykdo nusikalstamą veiką. Nustatyta nauja kanapių auginimo plantacija, asmuo sulaikytas. Kratų metu, pasitelkus į pagalbą Marijampolės pataisos namų Kinologijos skyriaus pareigūnus su tarnybiniais šunimis, vyro sodyboje rasti šiene paslėpti maišai su dideliu kiekiu galimai narkotinės medžiagos – kanapių. Nuvykus į plantaciją, esančią gerai užmaskuotuose sodybos krūmynuose, paimtas labai didelis kiekis kanapių.

Už tokį nusikaltimą, subendrinus veikas, gresia laisvės atėmimo bausmė iki 10-ies metų, informuoja Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Įtariamajam 2017-09-21 Marijampolės rajono apylinkės teismas paskyrė suėmimą 3 mėnesiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius