-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 11 /11:26

Triukšmadariai išdaužė juos nuraminti bandžiusio kauniečio buto langą

Naktį iš pirmadienio į antradienį Kaune nukentėjo gyventojas, bandęs sudrausminti triukšmingą kompaniją, kuri garsiai automobilyje klausėsi muziką. „Atsidėkodami“ už prašymą netriukšmauti, jaunuoliai į vyro buto langą paleido kietą daiktą ir išdaužė stiklą.
Išdaužtas langas Šv.Gertrūdos gatvėje Kaune
Išdaužtas langas Šv.Gertrūdos gatvėje Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Apie 2.45 val. mane pažadino iš gatvės sklindanti garsi muzika. Aš gyvenu netoli blogą vardą turinčio baro, įsikūrusio Šv.Gertrūdos gatvėje 14-ame name. Pro virtuvės langą pamačiau netoli baro stovintį automobilį, iš kurio sklido garsi muzika, o šalia šoko trys merginos.

Atsidaręs langą pabandžiau šūktelėti, kad patildytų muziką, tačiau manęs negirdėjo. Tuomet nuėjau į balkoną ir šūktelėjau. Tačiau vis tiek manęs negirdėjo. Paėmiau tuščią mineralinio buteliuką ir mestelėjau link automobilio. Dėmesį pavyko atkreipti, muzika pritilo. Paprašiau, kad netriukšmautų ir leistų išsimiegoti, nes yra naktis“, – pasakojo Šv.Gertrūdos 10-ame name gyvenantis Raimundas Z.

Netrukus iš baro išėjo keli jaunuoliai, kaip galima įtarti, užeigoje pasipildę alkoholio atsargas. Jie į gyventojo prašymus sureagavo keiksmažodžių tirada ir įžeidinėjimais. Raimundas Z. Įspėjo einantis iškviesti policiją, nes kitaip susitarti nepavyksta.

Nuėjęs skambinti pareigūnams, vyras išgirdo garsų trenksmą. Atbėgus į miegamąjį, žmona jam parodė skylę lange. Kaip įtaria gyventojas, kerštaudami jaunuoliai šovė į jo buto langus. Raimundas Z. apie įvykį iš karto informavo policijos patrulius, kurie atvyko per kelias minutes.

Papildyta 11.25 val.: Kauno miesto Centro policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Raimondas Zinkevičius 15min.lt patvirtino, kad įvykis naktį iš tiesų buvo, tačiau jokių įrodymų, kad buvo šauta į langą nerasta. Apžiūrėjus įvykio vietą kulkų nerasta. Į langą galėjo būti sviestas kietas daiktas, kuris išdaužė stiklą.

Įtariamųjų sulaikyti nepavyko. Vyksta įvykio tyrimas.

Jau daug metų visą parą veikiantis N.Pacevičienės firma‎i „Okeanidė“ priklausantis baras turi blogą vardą. Jame ar šalia joje neretai įvyksta susistumdymai, muštynės. Šių metų vasarį nuskambėjo istorija, kai šiame bare neblaivi menininkė susipažino su keliais vyrais, kurie ją vėliau dvi paras prievartavo ir kankino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius