-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Troleibuso ir automobilių avarija ryte sujaukė eismą prie sostinės Šilo tilto

Vilniuje, Žirmūnų ir Minties gatvių sankryžoje, antradienio rytą susidūrė du lengvieji automobiliai ir troleibusas. Avarija gerokai apsunkino kelionę į darbą kitiems eismo dalyviams. Kito troleibuso teko pasiieškoti ir kelioms dešimtims priverstinai iš jo išlipusių keleivių.
Nežymiai apgadintas „Volvo“ įvykio vietoje
Nežymiai apgadintas „Volvo“ įvykio vietoje / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Ši avarija įvyko maždaug 8.20 val.

Nei troleibuso keleiviai, nei kiti žmonės įvykio metu nesužaloti, tik apgadintos transporto priemonės. Tačiau dėl avarijos gerokai buvo apsunkinta galimybė kitiems įveikti šią sankryžą, ant Šilo tilto ir Žirmūnų gatvėje nuo Šiaurės miestelio pusės nusidriekė eilės.

Juolab eismo įvykio dalyviai nesutarė dėl kaltės ir laukė policijos, kad pareigūnai išsiaiškintų aplinkybes ir vairuotojų atsakomybę.

Iš sostinės Saulėtekio rajono važiavęs 19-ojo maršruto troleibusas judėjo per Šilo tiltą ir dešiniajame Neries krante suko kairėn į Žirmūnų gatvę. Tuo pačiu metu sankryžą kirto ir daug lengvųjų automobilių, tarp jų – ir į avariją patekę „Volvo“ bei „Toyota“.

Po susidūrimo troleibuso vairuotojas kultūringai sustojo pirmojoje eismo juostoje, kad saugiai išleistų keleivius, o lengvieji automobiliai liko sankryžos zonoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius