Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys blaivūs jaunuoliai naktį Ignalinoje nusiaubė Laisvės aikštę

Ignalinos policijos pareigūnai operatyviai sulaikė tris jaunuolius, nusiaubusius Laisvės aikštę. Vaikinams gresia iki poros metų laisvės atėmimo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Utenos apskrities VPK nuotr.
Utenos apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje
Utenos apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 3 val. nakties, Ignalinos rajono policijos komisariato pareigūnai pastebėjo, jog Ignalinoje, Laisvės aikštėje, išvartyti dekoratyviniai stovai su gėlių vazonais.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo policininkai profesionaliai ėmėsi visų veiksmų, kad šis nusikaltimas operatyviai būtų išaiškintas. Ignalinos m., J.Čepulėno g., jie sulaikė ir į policijos komisariatą apklausai pristatė tris jaunuolius.

Utenos apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje
Utenos apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje

Apklausos metu paaiškėjo, kad blaivūs ignaliniečiai P.R. (gim. 1993 m.) ir A.B. (gim. 1994 m.) kartu su blaiviu vilniečiu R.B. (gim. 1988 m.) išvartė ir į fontaną primėtė vazonų, sunaikino gėlių kompozicijas, prie Paplavinio ežero išrovė ir sunaikino gėles. Padaryta 766 litų turtinė žala.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d. (viešosios tvarkos pažeidimas), kuriame numatyta, tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius