Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys vilkaviškiečiai vandens dviračiu įplaukė į Rusiją

Trys vilkaviškiečiai Vištyčio ežere vandens dviračiu įplaukė į Rusijos pusę.
Vištytis
Vištytis / VSAT nuotr.

Pirmadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardos pasieniečiai Vištyčio ežere ties Vilkaviškio rajono Žirgėnų kaimu pastebėjo tris vandens dviračiu plaukiančius asmenis.

Pasieniečiai matė, kad jie kelis šimtus metrų įplaukė į Rusijos pusę už įspėjamųjų plūdurų, žyminčių valstybės sienos apsaugos zoną. Pati siena eina dar už 50 metrų.

Po poros valandų į krantą grįžusius vyrus pasieniečiai sulaikė. Paaiškėjo, kad tai – 21-erių, 24-erių ir 28-erių Vilkaviškio gyventojai. Linksmai nusiteikusių pramogautojų aiškinimai, kad plūdurų jie nepastebėjo, VSAT pareigūnams pasirodė neįtikinami.

Dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo dėl neatsargumo pasieniečiai pažeidėjams pradėjo administracinės bylos teiseną. Medžiagą jie perdavė Vilkaviškio rajono apylinkės teismui, kuris nagrinės šią bylą. Vilkaviškiečiams gresia baudos nuo 250 iki 500 litų.

Juos po apklausos VSAT pareigūnai paleido.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius