Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turgavietėse prekiauta kontrabandiniais rūkalais ir vaistais

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato Šeškinės, Justiniškių ir Pašilaičių policijos nuovadų pareigūnai, siekdami išaiškinti akcizais apmokestinamų prekių laikymo, naudojimo, gabenimo ar realizavimo tvarkos pažeidimus, tikrino Šeškinės ir Justiniškių turgavietes bei jų prieigas, teigiama policijos pranešime.
Kontrabandiniai vaistai
Kontrabandiniai vaistai / Policijos nuotr.

Apie 8.20 val. Šeškinės mikrorajone, prie Šeškinės poliklinikos, policijos pareigūnai sulaikė pilietį P.S. (gim. 1947 m.), prekiavusį įvairiais vaistais iš Baltarusijos. Pradėtas administracinių teisės pažeidimų, numatytų Administracinių teisės pažeidimų kodekso 441 str. tyrimas (Neteisėtas vertimasis su vaistais (vaistiniais preparatais) ir (arba) medicininės paskirties produktais susijusia veikla). Sulaikytajam P. S. gresia bauda nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistų (vaistinių preparatų) ir (arba) medicininės paskirties produktų konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Apie 9.45 val. Justiniškių mikrorajone esančioje turgavietėje sulaikyta pielietė E. B. (gim. 1953 m.), prekiavusi kontrabandinėmis cigaretėmis. Pas sulaikytąją rasta ir paimta 30 pakelių „Saint George“ kontrabandinių cigarečių. Pažeidėjai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos Administracinių teisės pažeidimų kodekso 163² str. (Akcizais apmokestinamų prekių laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką, užtraukia baudą nuo 1 000 iki 5 000 litų su šių prekių konfiskavimu). Šiais metais ši pilietė jau buvo bausta du kartus už analogišką pažeidimą .
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius