-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugniagesiai per parą gesino 22 gaisrus, atliko 23 gelbėjimo darbus, karštas ir jų šeštadienis

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovams savaitgalis prasidėjo ir tęsiasi darbingai.
Įvykio vietoje
Sostinės ugniagesių automobilis / Mato Draugelio nuotr.

Šeštadienio rytą PAGD pareigūnams susumavus paros įvykių rezultatus paaiškėjo, kad per 24 valandas ugniagesiams teko užgesinti 22 gaisrus bei atlikti 23 gelbėjimo darbus.

Laimė, gaisro aukų pavyko išvengti (skirtingai nei per ankstesnes paras, kai žūdavo žmonės – žr. susijusius straipsnius), tačiau vienas asmuo buvo traumuotas.

Nemažai darbo ugniagesiai gelbėtojai turi ir šeštadienį.

12.01 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) telefonu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Telšių mieste, Sodų gatvėje 2, iš apleisto pastato rūksta dūmai. Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Telšių Greitosios medicinos pagalbos skyriui.

Taip pat maždaug vidurdienį praneša apie gaisrą Vilniuje, Žemynos gatvėje 8. Daugiabučio 1-ojo aukšto laiptinėje užsiliepsnojo elektros skydinė. Laiptinę užtvindė dūmai. Į įvykio vietą išsiųstos dvi autocisternos. Pirminiais duomenimis, skydinėje išsilydžiusi elektros instaliacija rimtesnių rūpesčių nesukėlė.

Kaip rašo 15min.lt, sostinės ugniagesių pagalbos šeštadienio rytą jau prireikė ir eismo įvykio vietoje Galvės gatvėje, kur apie 9 val. susidūrė „Audi 80“ bei sunkvežimis „Mercedes“, žuvo lengvojo automobilio keleivė ir sužeista vairuotoja.

Penktadienį vakare, 21.25 val., BPC bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 pranešta, kad Šiaulių rajono savivaldybėje, Kužių seniūnijos Smilgių kaime, adresu Saulės ratas 3, degė mūrinis namas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius