-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnis Krekenavoje pražudė vyrą, jo 91-erių motina atsidūrė ligoninėje

Pirmadienį vakare per gaisrą Krekenavoje žuvo vyras. Ugniagesiams jo gyvybės išgelbėti nepavyko, tačiau iš liepsnų gelbėtojai išvadavo 91-erių senolę.
Gaisras Krekenavoje
Gaisras Krekenavoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 2 Krekenava Gaisras

Pranešimą apie gaisrą Bendrasis pagalbos centras gavo šiek tiek po 16-os valandos. Ugniagesiams buvo pranešta, kad Krekenavos gyvenvietėje dega gyvenamasis namas, o jo viduje gali būti žmonių. Pirmieji į įvykio vietą atskubėjo šio miestelio ugniagesiai, tačiau gelbėtojai negalėjo patekti į namo vidų, nes neturėjo kvėpavimo aparatų. Liepsnos jau buvo pradėjusios veržtis pro stogą. Po kurio laiko į gaisrą atskubėjo ugniagesių komanda iš Panevėžio. Juos nuo Krekenavos skyrė maždaug 30 kilometrų. Pasiekę gaisro vietą ir patekę į namo vidų gelbėtojai rado du žmones.

„Virtuvėje radome moteriškę. Ji buvo apsinuodijusi dūmais. Perdavėme ją medikams. Jie išsivežė 1922-aisiais gimusią moterį į ligoninę. Gretimame kambaryje aptikome prie lovos sukniubusį vyrą. Jis buvo labai smarkiai apdegęs. Mūsų vyrai dar bandė jį gaivinti, iki atvykstant medikams darė širdis masažą. Deja, medikai konstatavo vyro mirtį“, – apie įvykį kalbėjo Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacijų vadovas Raimondas Imbrasas.

Vieni pirmųjų gaisrą pastebėjo Krekenavos seniūnijos darbuotojai. Į įvykio vietą nuskubėjo vairuotojas ir socialinė darbuotoja. Netrukus po prie degančio namo atvyko ir ugniagesiai. Krekenavos seniūnas telefonu tvirtino, kad sudegusiame name gyveno motina ir sūnus. Pasak seniūno, šeima buvo niekuo neišsiskirianti iš kitų Krekenavos šeimų.

„Pats įvykio vietoje nebuvau, bet ten buvo mūsų darbuotojai. Tame name gyveno maždaug 60-ies metų vyras kartu su savo motina. Tai eilinė kaimo šeima, su kaimynais konfliktų neturėjo, nebuvo ir problemų su alkoholiu. Gaila, kad tokia nelaimė užklupo mūsų gyventojus“, – sakė seniūnas.

Ugnis namą nuniokojo itin smarkiai. Ugniagesiai gelbėtojai nesiryžo spėlioti, kokios gaisro priežastys. Tai paaiškės po tyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius