-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje policija apšaudė sprunkantį automobilį (nuotraukos, video)

Ukmergėje policijos pareigūnai apšaudė automobilį, kurio vairuotojas ketvirtadienio naktį nepakluso pareigūnų reikalavimui sustoti ir bandė pasprukti. Per incidentą žmonės nenukentėjo, o po gaudynių sulaikyti penki įtariamieji kaltę dėl įvykio verčia vienas kitam.
Policininkas užtaiso ginklo dėtuvę
Policininkas užtaiso ginklo dėtuvę. / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, ketvirtadienio naktį, apie 2 val., Ukmergėje, Kauno g., policijos patrulių stabdomas nestojo automobilis Ford Sierra.

Stabdomas automobilis vos nepartrenkė Ukmergės r. policijos Viešosios tvarkos ir kelių policijos poskyrio pareigūno ir nuvažiavo.

Persekiojant sprunkančią mašiną Ukmergės r. policijos Viešosios tvarkos ir kelių policijos poskyrio pareigūnas iš tarnybinio pistoleto PM paleido penkis šūvius į ratus ir peršovė priekinį bei galinį ratus. Kitas tos pačios tarnybos pareigūnas iš tarnybinio pistoleto „Glock 19" iššovė du šūvius į orą bei du į ratus.

Vytauto gatvėje persekiojamas automobilis atsitrenkė į stovintį automobilį Alfa Romeo.

Po avarijos iš automobilio iššokę penki asmenys bandė bėgti, tačiau greitai buvo sugauti. 15min.lt žiniomis, visi automobiliu važiavę jaunuoliai buvo neblaivūs.  Sulaikomi jie aršiai priešinosi, pareigūnus plūdo necenzūriniais žodžiais. Sulaikytieji neigė vairavę automobilį ir kaltę vertė kitiems.

Automobiliu važiavę P.Š. (gim. 1986 m.), S.G. (gim. 1989 m.) ir D.B. (gim. 1988 m.) uždaryti į areštinę, o M.V. (gim. 1985 m.) ir M.M. (gim. 1988 m.) po apklausos paleisti.

Kas vairavo automobilį, tikslinama.

Norėdami pažiūrėti sudaužytų automobilių nuotraukas, spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius