Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergėje sulaikyti įtariamieji narkotikų platinimu (nuotraukos)

Trečiadienį Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, turėdami išankstinių duomenų apie galimą prekybą narkotinėmis medžiagomis, surengė policijos operaciją, per kurią sulaikyti keli įtariamieji.
Sulaikyto automobilio vidus
Sulaikyto automobilio vidus / Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Temos: 2 Narkotikai Ukmergė

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, apie 20 val. sodų bendrijoje sulaikytas automobilis Renault Espace, kurį vairavo policijai gerai žinomas ukmergiškis E.S. (gim. 1976 m.). Kartu su juo važiavo du keleiviai – sugyventinė G.V. (gimusi 1991 m.) ir G.L. (gim. 1979 m.).

Apžiūrint automobilį rasta 10 gramų baltos spalvos miltelių, įtariama, psichotropinė medžiaga amfetaminas, skaitmeninės svarstyklės ir šaukštelis kaitinimui. Visi trys asmenys pristatyti į policijos komisariatą.

Įtariamajam G.L. atliktas narkotikų testas, rezultatai patvirtino, jog jis yra vartojęs narkotinių medžiagų. E.S. ir G.V. atlikti testą atsisakė, o tai prilyginama narkotikų vartojimui.

Kriminalistai turėjo operatyvinių duomenų, kad G.L. verčiasi prekyba narkotikais. Pastaruoju metu jis buvo sekamas.

Tos pačios dienos vakarą buvo sulaikytas dar vienas su šia byla susijęs asmuo – ukmergiškis G.M. (gim. 1982 m.).

Įtariamieji G.L., G.M. ir E.S. yra sulaikyti dviem paroms ir uždaryti į areštinę. Niekur nedirbančio G.L. namuose atlikta krata, rasta per 1 tūkst. litų, kaip manoma, įsigytų nusikalstamu būdu.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius