-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės daugiabučio rūsyje – du jaunuoliai su dviem bongais

Policijai įkliuvo du nepilnamečiai ir vienas suaugęs Ukmergės gyventojas. Atlikti testai patvirtino, kad du iš trijų sulaikytųjų buvo vartoję narkotikų.
Rūsyje rasti įkalčiai
Rūsyje rasti įkalčiai / Ukmergės r. policijos nuotr.

Ukmergės rajono policijos komisariate 2014 m. sausio 15 d. buvo pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Vakare, apie 18 val. patruliuojantys pareigūnai pamatė daugiabučio namo rūsio pravertas duris ir nusprendė patikrinti. Užėję į rūsį, viduje rado du nepilnamečius jaunuolius, kurie, įtariama, rūkė narkotikus. Rūsyje – du bongai (tradicinis iš Azijos kilę rūkymo prietaisai – red. past.), folijoje – žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, o popieriuje buvo tokios pačios su tabaku sumaišytos medžiagos. Visi šie daiktai buvo paimti, o paaugliai pristatyti į policijos komisariatą. Atlikus narkotikų patikrinimo testą, šešiolikmečio organizme rasta narkotinių medžiagų, septyniolikmečio testas buvo neigiamas. Nepilnamečiai perduoti tėvams.  

Netrukus buvo sulaikytas dar vienas nuo narkotikų apsvaigęs jaunuolis – apie 22 val. Ukmergės Paupio gatvėje policijos pareigūnai pastebėjo įtartiną automobilį. Prie „Mazda 323“ vairo sėdėjęs vairuotojas D.D. (gim. 1994 m.) atrodė apsvaigęs. Automobilyje pareigūnai rado dvi popieriaus skiautes, į kurias buvo įvyniota smulkinta augalinės kilmės medžiaga panaši į kanapes.

D.D. buvo pristatytas į policijos įstaigą. Atlikus narkotikų patikrinimo testą, paaiškėjo, kad jis yra apsvaigęs.

D.D. yra sulaikytas 48 val., rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius