Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės gatvėse siautėjęs „Audi“ vairuotojas rėžėsi į stovinčius automobilius ir paspruko

Šeštadienį apie 1.20 val. Ukmergėje, Vytauto gatvėje, kelių erelio skrydį nutraukė avarija. „Audi“ vairavęs asmuo rėžėsi į prie gatvės pastatytus automobilius.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Nuo miesto centro Vytauto gatve važiavęs „Audi“ vairuotojas automobilio nesuvaldė ties „Piliakalnio“ baru. Jo vairuojama transporto priemonė iš pradžių trenkėsi į namo sieną, išdaužė parduotuvės langą ir nuskriejo į stovinčius automobilius.

Itin stiprus smūgis kliuvo „Volkswagen Golf“ automobiliui. Vėliau „Audi“ dar kliudė ir „Saab“. Avarijos liudininkai tvirtino matę, kad po susidūrimo iš „Audi“ išlipo keletas jaunuolių. Visi jie paspruko bėgte.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Avarijos vietoje netrukus pradėjo būriuotis žmonės. Atsirado ir stovėjusių bei apgadintų transporto priemonių savininkai. „Volkswagen Golf“ savininkas paaiškino, kad į Ukmergę atvyko iš Vilniaus. Vaikinas laiką leido su draugais nė nenutuokdamas, kad vos už kelių valandų jo automobilis bus suniokotas.

Policijos pareigūnai aiškinasi, kas vairavo „Audi“. Ukmergiškiai šneka, kad dar tą patį vakarą matė šio automobilio vairuotoją važinėjantį miesto stadione.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Manoma, kad vairuotojas spruko todėl, kad buvo neblaivus. Sudaužytas automobilis „Audi“ buvo nuvežtas į aikštelę saugojimui.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Ukmergės policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius