Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukmergės „Maximoje“ kilus gaisrui buvo evakuoti pirkėjai ir darbuotojai

Pranešimą apie gaisrą Maxima“ prekybos centre, Antakalnio g., Bendrasis pagalbos centras gavo prieš 15 val. „Maximos“ darbuotojai pranešė, jog pagalbinėse patalpose ir prekybos salėje pasklido aitrūs dūmai. Į gaisravietę pasiųsti 6 ugniagesių ekipažai, policijos pareigūnai, atvyko ir prekybos centrą saugančios saugos bendrovės ekipažas.
„Maximoje“ kilus nedideliam gaisrui buvo evakuoti pirkėjai ir darbuotojai.
„Maximoje“ kilus nedideliam gaisrui buvo evakuoti pirkėjai ir darbuotojai. / Vilkmerge.lt skaitytojo Sauliaus nuotr.

Suveikus priešgaisrinei signalizacijai, iš prekybos centro nedelsiant buvo evakuoti 68 tuomet buvę pirkėjai ir septyniolika darbuotojų. Atvykus pirmiesiems trims gelbėtojų ekipažams paaiškėjo, jog gaisro židinys – pastato išorėje. Degė pamatų apšiltinimo medžiaga polistirolas.

Nors gaisro židinys ir buvo pastato išorėje, tačiau dūmų kvapas buvo jaučiamas ir prekybos salėje. Netrukus pradėjo kaukti signalizacija, – vilkmerge.lt pasakojo tuomet prekybos centre buvęs pirkėjas.

Kadangi smilko nedidelis apšiltinimo medžiagos plotas, ugniagesiai gelbėtojai atšaukė iš rajono kaimų vykstančių trijų ugniagesių komandų ekipažus.

Prekybos centro vadovybė, suveikus signalizacijai, reagavo tinkamai. Atvykus ugniagesiams, nei žmonių, nei personalo prekybos centre jau nebuvo, – vilkmerge.lt sakė Vilniaus APGV priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininko pavaduotojas Dainius Vyšniauskas.

Įtariama, jog gaisras kilo ne dėl techninio gedimo, o dėl to, jog apšiltinimo medžiaga buvo padegta arba užsidegė dėl neatsargaus žmonių elgesio.

Kaip vilkmerge.lt informavo Vilniaus apskrities VPK Ukmergės raj. Policijos komisariato viršininkas Rolandas Kiškis, šiuo metu pareigūnai renka informaciją ar pradėti ikiteisminį tyrimą dėl kilusio gaisro prekybos centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius